ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σφαιρόπουλος: "Ο Τεόντοσιτς είναι πάντα κλειδί για την ομάδα"

Σφαιρόπουλος: "Ο Τεόντοσιτς είναι πάντα κλειδί για την ομάδα"
ABA LEAGUE/CIBONA/IVANA DERGEZ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου εν όψει της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα στη Φενέρμπαχτσε για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία (15/10, 20:45) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης, αναφερόμενος στην κατάσταση του Νέντοβιτς και την επιστροφή του Τεόντοσιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Έχουν δύο νίκες, είναι σπουδαία ομάδα και έχουν ένα πραγματικά σπουδαίο ρόστερ, το οποίο είναι πολύ γεμάτο. Μπορεί να έχουν τραυματισμούς, αλλά έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες και εμπειρία από τη EuroLeague. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να μείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Έχουν δυνατό κοινό, οπότε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, δεν μπορούμε να χάσουμε λεπτό τη συγκέντρωσή μας. Θα μείνουμε στο πλάνο και θα παλέψουμε να ακολουθήσουμε ό,τι έχουμε οραματιστεί για το παιχνίδι".

Για την κατάσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς: "Πηγαίνει μέρα με τη μέρα. Ταξιδεύει μαζί μας, οπότε θα αποφασίσουμε αύριο πριν το παιχνίδι αν είναι 100% έτοιμος για το ματς. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε τραυματισμό. Έχει ένα μικρό πρόβλημα, δεν θέλουμε να το κάνουμε χειρότερα και να τον χάσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν θα το ρισκάρουμε, θα δούμε πώς είναι την τελευταία στιγμή".

Για την επιστροφή του Τεόντοσιτς: "Ο Μίλος είναι πάντα κλειδί για την ομάδα λόγω της ποιότητάς του. Θα τον συμπεριλάβουμε στο rotation, ώστε να βοηθήσει τους υπόλοιπους με την εμπειρία και την ποιότητά του και να βελτιώσει το παιχνίδι μας".

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ