ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Σφαιρόπουλος: "Ο Τεόντοσιτς θα κάνει την διαφορά"

Σφαιρόπουλος: "Ο Τεόντοσιτς θα κάνει την διαφορά"
INTIME SPORTS

Παρά το γεγονός ότι την Τρίτη θα ξέρουμε αν τελικά ο Τεόντοσιτς μετακομίσει στην Ρωσία, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε την πεποίθησή του ότι η ΤΣΣΚΑ δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τον χαρακτήρα του παίκτη

Μιλώντας, στο ραδιοφωνικό σταθμό NOVA Sport FM ο Έλληνας προπονητής ξεκαθάρισε ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει ωριμάσει πλέον και ότι στην ΤΣΣΚΑ τον εμπιστεύονται ιδιαίτερα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας τόνισε για τη μεταγραφή του Σέρβου γκαρντ: "Είναι αλήθεια ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει κάνει πρόταση για τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ξέρουμε όλοι τον όρο στο συμβόλαιό του και είναι θέμα πλέον του Ολυμπιακού αν μπορεί να πληρώσει αυτά τα χρήματα που πρέπει για να τον κρατήσει.

Την πρόταση απόκτησης του Τεόντοσιτς: Θέλουμε ένα πλέι μέικερ να κάνει την διαφορά και θεωρούμε ότι ο Τεόντοσιτς είναι τέτοιος. Κάθε παίκτης έχει το κουμπί του και θέλει ειδικό χειρισμό. Με τον Τεόντοσιτς και εγώ και ο Καζλάουσκας δεν θα έχουμε πρόβλημα με τον χαρακτήρα του. Τον εμπιστευόμαστε πολύ και ό,τι και αν προκύψει δεν θα είναι σοβαρό και θα ξεπεραστεί εύκολα. Είναι στην καλύτερη ηλικία, έχει ωριμάσει και θα είναι πιο σοβαρός από ποτέ".

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ΤΣΣΚΑ είπε: "Η ομάδα ρίχνει, πλέον, το βάρος στο να εμπιστευτεί τους Ρώσους παίκτες. Είναι ένα μοντέλο που το έχουμε δει σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα το κάνουν και εμείς θεωρούμε ότι αν δεν έχουμε ισχυρό κορμό Ρώσων δεν μπορούμε να έχουμε υψηλές βλέψεις. Ήρθαν πολλοί Ρώσοι και θα είναι ο κορμός της ομάδας. Όσο για τους ξένους θέλουμε να δώσουν το κάτι παραπάνω. Αποκτήθηκε ο Κρίστιτς που είναι μεγάλη προσθήκη, ο Λαβρινόβιτς που θα μας δώσει λύσεις, έμεινε ο Γκόρντον, αποκτήθηκε ο Μεχία, έμεινε και ο Σισκάουσκας. Έχουμε πλήρες ρόστερ, σχεδόν έχει κλείσει και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε την προετοιμασία".

Για την απόφασή του να μετακομίσει στη Ρωσία σχολίασε: "Ήταν μία καλή ευκαιρία για μένα να κάνω ένα διαφορετικό βήμα. Όταν ήρθε η πρόταση την σκέφτηκα και είδα ότι μου δίνεται η ευκαιρία να προσπαθήσω να καθιερωθώ στον ευρωπαϊκό χώρο. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ο Γιόνας Καζλάουσκας με έχει βοηθήσει πολύ".

Για το ενδιαφέρον του Άρη υπογράμμισε: "Από τον Άρη είχα πρόταση το χειμώνα αλλά τελικά ο Κολοσσός αποφάσισε ότι δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω. Το καλοκαίρι υπήρχε ένα φιλολογικό ενδιαφέρον αλλά κάτι επίσημο δεν υπήρχε".

Για το "αύριο" ομάδων όπως ο Κολοσσός, υποστήριξε: "Λόγω της οικονομικής κρίσης ο Κολοσσός μπορεί να είχε χορηγίες ύψους 500 χιλιάδων ευρών και τώρα να έχουν πέσει στις 100. Μία ομάδα σαν τον Κολοσσό που στηρίζεται σε χορηγίες έχει… θέμα. Απλά πρέπει όλοι πλέον να απλώνουν τα πόδια μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμά τους, όχι να ανοίγονται υπερβολικά".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ