ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Σφαιρόπουλος: "Σημασία είχε που αντιδράσαμε"

Σφαιρόπουλος: "Σημασία είχε που αντιδράσαμε"
INTIME SPORTS

Στην αποβολή του Διαμαντίδη, αλλά και στην καλή άμυνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας στο Sport24.gr για το διπλό της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό μίλησε στο Sport24.gr για το μεγάλο "διπλό" της ομάδας του.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στο σημείο που κρίθηκε ο αγώνας κατά τη γνώμη του, υπογράμμισε ότι ΤΣΣΚΑ έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και τόνισε πως η πρωτιά του Β΄ομίλου έχει ακόμα πολύ δρόμο για να κριθεί.

"Είναι μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ξέρουμε την εμβέλεια και τη δυναμική του Παναθηναϊκού. Ακόμα πάντως είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για την πρωτιά του ομίλου", υπογράμμισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

"Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας, θα πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στο πρόγραμμα που έχουμε. Να δουλεύουμε στις προπονήσεις τα λάθη μας για να τα βελτιώνουμε και να παρουσιαζόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Παρά τη νίκη αυτή έχουμε περιθώρια βελτίωσης".

Στην ερώτηση για τη σημασία της νίκης από τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ακολουθούσε στο παιχνίδι: "Ήταν πολύ σημαντικό ότι αντιδράσαμε σε αυτή την ζώνη προσαρμογής που έπαιζε ο Παναθηναϊκός, παρ' ότι στη β' περίοδο δεν την διαβάσαμε καλά. Νομίζω ότι και στην γ΄περίοδο και ακόμα περισσότερο στην δ' προσαρμοστήκαμε, παίξαμε καλύτερα επιθετικά και βάλαμε πιο εύκολα το καλάθι. Διαβάσαμε επίσης τα μις ματς και τελικά έγειρε η πλάστιγγα υπέρ μας".

Η αλήθεια είναι πάντως ότι εμείς επιμείναμε αν τελικά το "διπλό" στο ΟΑΚΑ θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου. Πάντως, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν κατηγορηματικός: "Παράλληλα, Δεν νομίζω ότι κρίθηκε η πρωτιά μετά από αυτό το ματς. Υπάρχουν ακόμα πολύ δύσκολα παιχνίδια Και το ματς μέσα στη Μόσχα δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας, είναι και η Μάλαγα.

Ήταν μια πολύ καλή νίκη που πιστοποιεί την αξία της ομάδας μας από τη μία και από την άλλη μας δίνει ψυχολογική δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε μέχρι τώρα".

Τέλος, ρωτήσαμε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που κατά τη γνώμη του κρίθηκε ο αγώνας: "Σίγουρα η απώλεια του Διαμαντίδη με 5ο φάουλ ήταν σημαντική και στην παράταση για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι όπως γυρίσαμε το παιχνίδι, ήταν δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να βρει τις κατάλληλες λύσεις επιθετικά. Παρ' όλα αυτά πάντα είναι μία ομάδα που ξέρει τι θέλει και κάνει μέσα στο γήπεδο. Εμείς ήμασταν καλοί αμυντικά στην παράταση και πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ