ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου"

Σφαιρόπουλος: "Συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε την θλίψη του ίδιου, αλλά και του Ολυμπιακού για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λίγο πριν από την έναρξη του τρίτου αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Superfoods αναφέρθηκε στον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε στην Cosmote TV: "Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια από εμένα και από όλους στον Ολυμπιακό στην οικογένεια του κ. Γιαννακόπουλου. Όσον αφορά τα παιχνίδια, η σειρά αρχίζει και πάλι από το μηδέν. Η σειρά είναι στο 1-1. Είναι σαν παίζουμε μία σειρά «best of three». Το πλάνο μας δουλεύει. Όταν παίζεις με μία ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός που έχει μέσο όρο 90 πόντους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και την κατεβάζεις στους 70, αυτό δείχνει πως το πλάνο λειτουργεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να καλύτεροι στην επίθεση".

" Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλειά τους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Όταν ένα πλάνο δουλεύει, δεν χρειάζεται να κάνουμε μεγάλες αλλαγές. Πρέπει να το βελτιώσεις. Πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά", δήλωσε από την πλευρά του ο Γιάνις Στρέλνιεκς ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για το... step up που έκανε στην τέταρτη περίοδο του πρώτου αγώνα της σειράς:

"Πάντα προσπαθείς να παίζεις όσο πιο καλά γίνεται. Τότε ήταν η στιγμή μου, αλλά το σημερινό παιχνίδι είναι διαφορετικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ