ΑΡΗΣ

Σιγάλας: "Ευκαιρία για υπέρβαση"

Σιγάλας: "Ευκαιρία για υπέρβαση"
Σιγάλας

"To φαβορί δεν είναι ο Ολυμπιακός", είπε ο Γιώργος Σιγάλας, μία μέρα πριν τον αγώνα του Αλεξανδρίου

Στα ευχάριστα για τον Αντρέα Ματσόν ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με το μάτι των παικτών του να γυαλίζει για την κατάκτηση της τρίτης νίκης που θα δώσει στον Άρη την πρόκριση με σκορ 3-2 επί του Ολυμπιακού για τους τελικούς των πλέι οφ και παράλληλα την εξασφάλιση του τρίτου συμβολαίου από την χώρα μας για την Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς.
Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη εν όψει του αυριανού ραντεβού πρόκρισης χωρίς αμφιβολία ποντάρει στην εμπειρία του Γιώργου Σιγάλα με τον "Ράμπο" να τονίζει πως: "Από την στιγμή που η σειρά οδηγήθηκε σε πέμπτο παιχνίδι όλα όσα συνέβησαν μέχρι τώρα τα ξεχνάμε γιατί ουσιαστικά ξεκινά από την αρχή".

"Ο Άρης μέχρι τώρα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε αλλά παρόλα αυτά έχουμε την ευκαιρία για υπέρβαση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί".

Όσο για τι έχει σημασία για τον Σιγάλα; "Σε αυτά τα παιχνίδια έχει μεγάλη σημασία η μέρα στην οποία θα βρεθεί ο κάθε παίκτης και ελπίζω να είμαστε όλοι μας σε καλή μέρα και να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε", ενώ για την παρουσία του Σχορτσιανίτη είπε: "Δεν ξέρω αν η παρουσία του Σοφοκλή θα είναι καταλυτική. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί λίγο αλλά να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον αντίπαλο αλλά ακόμα μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Δηλαδή με δικά του λάθη να βγάλει την ομάδα του εκτός ρυθμού".

Από την πλευρά του ο Τζερεμάια Μάσεϊ δήλωσε πως η νίκη αύριο επί του Ολυμπιακού είναι στο χέρι των παικτών του Άρη: "Η νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση στους τελικούς είναι στο χέρι μας αν παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε. Aρκεί να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Αυτά τα δύο στοιχεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά", με τον Αμερικανό φόργουορντ να παραδέχεται: "Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο αφού ο Ολυμπιακός, είναι καλή ομάδα. Παρόλα αυτά όμως, εμείς στα μέχρι τώρα παιχνίδια, της σειράς, αποδείξαμε ότι δικαιούμαστε να περάσουμε στην επόμενη φάση και περιμένουμε να το πετύχουμε. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ