ΑΡΗΣ

Σιγάλας: "Για άλλη μια φορά μπάχαλο"

Σιγάλας: "Για άλλη μια φορά μπάχαλο"
Σιγάλας

"Μπάχαλο" χαρακτήρισε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τη νέα αναβολή του ντέρμπι ο Γ. Σιγάλας

Η πρωινή εξέλιξη είχε σαν αποτέλεσμα ο Αντρέα Ματσόν να αναβάλει την προπόνηση που είχε προγραμματίσει για το απόγευμα δίνοντας ρεπό στους παίκτες του και να ανανεώσει το ραντεβού του μαζί τους για αύριο το απόγευμα με σκοπό να συνεχίσει την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
" Οι παίκτες δεν είναι κομπιούτερ να τους ανοίγεις και να τους κλείνεις και να μπορούν να προγραμματίζονται άμεσα σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Είναι άνθρωποι", είχε σχολιάσει χθες ο Αντρέα Ματσόν στην ενημέρωση της αναβολής του παιχνιδιού για σήμερα και συνέχισε: " Πλέον υποχρέωσή μας είναι, να είμαστε σε ετοιμότητα", ενώ δεν δίστασε να πει πως : "Από τη διακοπή ευνοείται ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία".

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν και ο Γιώργος Σιγάλας που τόνισε σχετικά πως: " Για άλλη μια φορά αυτό που συμβαίνει είναι μπάχαλο με αυτούς που ταλαιπωρούνται να είναι οι παίκτες αλλά πιο πολύ ο κόσμος", και πρόσθεσε: " Για αυτό που συμβαίνει πρέπει να γίνει ένα νομοθετικό πλαίσιο, μία βάση και πάνω σε αυτή να παίρνονται αποφάσεις για την βία. Οι χούλιγκαν μπορούν να ελεγχθούν".

Ο "Ράμπο" συμφώνησε με τον Ιταλό τεχνικό, στο ποιος ευνοείται: " Είναι υπέρ του αντιπάλου η διακοπή, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι όποτε χρειαστεί να κερδίσουμε".

Τέλος όσον αφορά στο σλοβάκικο διαβατήριο που είναι να εκδοθεί στον Τζερεμάια Μάσεϊ η υπόθεση βρίσκεται στην τελική ευθεία, με αποτέλεσμα την ίδια ώρα να παραμένει ερωτηματικό το τι μέλλει γενέσθαι με την παραμονή ή όχι του Κέβιν Φλέτσερ.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ