ΑΡΗΣ

Σιγάλας: "Ο Άρης δεν είναι φούσκα"

Σιγάλας: "Ο Άρης δεν είναι φούσκα"
Σιγάλας

Μετα τους πανηγυρισμούς σε αποδυτήρια και μπουζούκια ο Σιγάλας δήλωσε: "Ο Αρης δεν είναι φούσκα"

Ο λόγος για τους Γιώργο Σιγάλα, Σάββα Ηλιάδη και Γιώργο Καλαϊτζή. Ο πρώτος πανηγύρισε σαν μικρό παιδί την έξοδο του Άρη στην Ευρωλίγκα χωρίς όμως να θέλησε να πει το παραμικρό όσον αφορά την παραμονή του και του χρόνου στον Άρη. Ο Σάββας Ηλιάδης δεν έκρυψε την δίψα του για κάτι παραπάνω του χρόνου ενώ ο Δημήτρης Τσαλδάρης τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παρά την επίτευξη του βασικού στόχου της χρονιάς αφήσανε κάποιες εκκρεμότητες.
"Όλη την χρονιά μπορέσαμε να παίξουμε καλά, αποδώσαμε το κάτι παραπάνω όλη η ομάδα και ο Άρης ξαναμπήκε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ αλλά μπήκε δυνατά και στο ελληνικό πρωτάθλημα", επισήμανε ο Γιώργος Σιγάλας που αναφερόμενος στην επόμενη μέρα της εξόδου και πάλι του Άρη στην Ευρωλίγκα είπε: "Θα πρέπει να γίνουν τώρα οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να παραμείνει ψηλά, εκεί που της αξίζει και τα επόμενα χρόνια. Τα γεγονότα που πέρασαν τα αφήνεις πίσω, προσπαθείς μέσα από αυτά να μάθεις.


Ήταν μία καλή χρονιά για την συλλογή εμπειριών με ορισμένα παιδιά που αποτελούν τον βασικό κορμό έχουν μάθει πολλά. Καλύτερα να πηγαίνεις σιγά σιγά και να δημιουργείς κάτι ισχυρό και παρά να πας γρήγορα και να δημιουργήσεις μία φούσκα. Δεν ισχύει αυτό στον Άρη".


Από την πλευρά του ο Σάββας Ηλιάδης που χθες στα τελευταία δευτερόλεπτα του τελευταίου παιχνιδιού της χρονιάς με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο φρόντισε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του αναφέρθηκε αρχικά στην έξοδο της ομάδας ότι: "Το θέλαμε πολύ κι εμείς, κι η διοίκηση, κι ο κόσμος. Πρέπει να δώσουμε σε όλους συγχαρητήρια για την επιτυχία της εξόδου στην Ευρωλίγκα. Είχαμε βέβαια μία μεγάλη ευκαιρία για να μπορέσουμε να προκριθούμε στους τελικούς αλλά δεν πειράζει και κρατάμε την έξοδο στην Ευρωλίγκα και θέλουμε να πάμε ακόμη πιο δυνατά".


Στη συνέχεια ο Ηλιάδης δεν έκρυψε πως: "Θέλαμε το κάτι παραπάνω, αλλά ελπίζω να το πετύχουμε του χρόνου. Είναι αλήθεια ότι κι εμείς αλλά και ο κόσμος θέλαμε να πάμε στον τελικό κι είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία για να το πετύχουμε".



Όσο για την συμμετοχής την Ευρωλίγκα ο Ηλιάδης τόνισε πως: "Οι μεγάλες ομάδες παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και με αντιπάλους τους κορυφαίους της Ευρώπης. Όλοι θέλουμε να ανεβούμε ένα επίπεδο και θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα την επόμενη χρονιά με την βοήθεια του κόσμου".


Ο Δημήτρης Τσαλδάρης δεν έκρυψε μετά τα πανηγύρια στα αποδυτήρια για την έξοδο του Άρη στην Ευρωλίγκα πως: "Από την πρώτη στιγμή πίστευα στον εαυτό μου και την ομάδα. Ήξερα ότι θα παίξω καλά στην ομάδα του Άρη και νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου και την προσπάθεια μου".

Όπως πάντα ειλικρινής όμως ο Τσαλδάρης τόνισε πως: "Στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου υπάρχει απογοήτευση γιατί η ομάδα θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω στην Ευρωλίγκα και να προκριθεί στους "8" της διοργάνωσης. Αλλά και για τα ελληνικό πρωτάθλημα όπου είχαμε το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά δεν το αξιοποιήσαμε και δεν μπορέσαμε να προκριθούμε τους τελικούς".



Κι όσο για του χρόνου; Ο Τσαλδάρης είπε: "Σίγουρα έχουμε αφήσει εκκρεμότητες για την επόμενη χρονιά, πρέπει να κάνουμε του χρόνου ένα βήμα παραπάνω, ο Άρης να παρουσιαστεί καλύτερος από φέτος", για να καταλήξει αναφερόμενος στο τι έζησε φέτος και στον κόσμο του Άρη λέγοντας πως: "Έχω ζήσει φέτος μοναδικές στιγμές στην ομάδα του Άρη, δεν έχω ξανανιώσει κάτι ανάλογο. Δένομαι με τον κόσμο και φροντίζω να του ανταποδίδω την αγάπη του, έτσι μου βγήκε και πανηγύρισα με τους φιλάθλους".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ