ΑΡΗΣ

Σιγάλας: "Πάμε δυνατά"

Εκτός από τον "κινηματογραφικό" Ρόκι, επέστρεψε κι ο... μπασκετικός "Ράμπο", δηλαδή ο Γιώργος Σιγάλας

Ο "Ράμπο" για ακόμη ένα παιχνίδι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό σε άμυνα και επίθεση, ξεσήκωσε την κερκίδα στο τελευταίο δεκάλεπτο και κατά την αλλαγή του από τον Αντρέα Ματσόν γνώρισε το ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο που βρισκόταν στις κερκίδες.
Ο Σιγάλας όπως συνηθίζει μετά από κάθε νίκη δεν σταματούσε τα πειράγματα προς τους συμπαίκτες του, αρπάζοντας κάτι από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Όταν ήρθε η σειρά του για δηλώσεις, μπορεί να πήρε ένα σοβαρό ύφος και να μίλησε με την καρδιά του, αλλά δέχθηκε και τα πειράγματα των υπολοίπων.

Ο "Ράμπο" τόνισε για τη νίκη πως ότι: "Ήταν μια μεγάλη νίκη, έχουμε φθάσει στις πέντε και πάμε δυνατά για την πρόκριση. Αυτή η ομάδα έχει μια καλή χημεία, όλα τα παιδιά είναι εκπληκτικά. Έχουμε βρει τον στόχο μας που είναι να δουλεύει ο ένας για τον άλλον.

Αυτό για μια ομάδα σαν τον Άρη είναι πολύ σημαντικό. Ο στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε. Η νίκη έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία γιατί έλειπε και ο Τερέλ. Ελπίζουμε να είναι σύντομα κοντά μας, γιατί είναι μοχλός μας και μαζί του μπορούσε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Εμπειρία και πάθος υπάρχει ανέκαθεν, τώρα υπήρχε ρυθμός και αυτοπεποίθηση"

.

Όσο για την δική του εμφάνιση, την τοποθέτηση του στη θέση "3" αλλά και την αλλαγή που ζήτησε στο τέλος είπε: "Γύρισα στο "3", την θέση αυτή την ξέρω καλύτερα. Αλλά παίζω όπου θέλει ο προπονητής μου. Από το να κάνεις ένα λάθος είναι καλύτερα να βγεις και να μπει ένας συμπαίκτης σου, αυτό έκανα".

Παντελιάδης: "Το παραπάνω"

Ο Σπύρος Παντελιάδης ανέλαβε να καλύψει το κενό του Τερέλ Ρέι Καστλ και τόνισε μετά την νίκη επί της Νάπολι: "Είμαστε πάρα πολύ κοντά πλέον στην πρόκριση. Από την στιγμή που βλέπουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για κάτι παραπάνω γιατί να μην το κυνηγήσουμε. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, τον ευχαριστούμε".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ