ΑΡΗΣ

Σιγάλας: "Πάμε για το 2-0"

Σιγάλας: "Πάμε για το 2-0"
Σιγάλας

Ο Γιώργος Σιγάλας δίνει το σύνθημα για νίκη στο ΣΕΦ. "Πάμε για το 2-0" λέει ο "Ράμπο"

"Πήραμε μία σημαντική νίκη και κάναμε το 1-0. Μπράβο στα παιδιά που είχαν ψυχή και τώρα πάμε για το 2-0", ήταν η λιτή δήλωση του φόργουορντ του Άρη.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άρη, ο Τερέλ Καστλ, άφησε στην άκρη την βολή που σημείωσε στο τέλος της παράτασης με την οποία διαμόρφωσε το τελικό 78-76 και στάθηκε στην σημασία της νίκης. "Καταφέραμε να πετύχουμε μία σπουδαία νίκη με όλους μας να δώσαμε την καρδιά μας", παραδέχτηκε ο Καστλ και συνέχισε:

"Κάναμε λάθη στο τέλος και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσουμε να κερδίσουμε νωρίτερα αλλά και ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να χάναμε, όλοι μας έχουμε την ψυχολογία ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ως το τελευταίο δευτερόλεπτο".

Όσο για το δεύτερο ραντεβού της Πέμπτης στο ΣΕΦ; "Πρέπει τώρα να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στον δεύτερο αγώνα. Προσωπικά μου αρέσει να παίζω εκτός έδρας, θέλω να έχω τους φιλάθλους στο πλευρό μας αλλά κάποιοι παίκτες δεν νιώθουν ανάλογη πίεση εκτός, παίζουν καλύτερα. Τώρα που αλλάξει η έδρα νομίζω ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες για την νίκη και το 2-0".


Σε αντίθεση πάντως με τον Καστλ ο Τζερεμάια Μάσεϊ στάθηκε εκτός από την πρώτη και στη σημασία των δικών του βολών στα 16΄΄ πριν από το τέλος της παράτασης. "Ήταν μία σημαντική νίκη, ενώ και οι βολές μου εξαιρετικά κρίσιμες. Εγώ έβαλα το εαυτό μου σε ατή την δύσκολη θέση με την μία βολή που έχασα αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο του αγώνα"
, ενώ για την εμφάνιση του Άρη στην παράταση όπου σφράγισε την πρώτη νίκη επί του Ολυμπιακού στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ ο Αμερικανός τόνισε: "Καταφέραμε να βρούμε την δύναμη στο τέλος για να μπορέσουμε να πετύχουμε την πρώτη νίκη από τις τρεις που χρειαζόμαστε για την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, γι αυτό άλλωστε παίζουμε στα πλέι οφ".

Τέλος ο Μάσεϊ έδειξε να μην παρασύρεται εν όψει της συνέχειας από το ότι ο Άρης έχει κερδίσει τρεις φορές φέτος τον Ολυμπιακό σε ισάριθμα παιχνίδια λέγοντας: "Δεν σημαίνει για μένα τίποτα το ότι έχουμε κάνει ένα 3-0 απέναντι στον Ολυμπιακό. Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο κρίσιμο, αν το χάσουμε ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Οπότε πάμε για την νίκη".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ