Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σημαντικά παιχνίδια για Ολυμπιακό στην EuroLeague Γυναικών και για Παναθηναϊκό, Ηρακλή στο EuroCup Women

1   2024-2025 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
1 2024-2025 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS/KLODIAN LATO

Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται ξανά στην ευρωπαϊκή μάχη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Μπουρζ για την EuroLeague Γυναικών, ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει την Ανζέρ και ο Ηρακλής την Εστουντιάντες για το EuroCup Women.

Μία βραδιά γεμάτη μπάσκετ θα είναι η αποψινή για τις εκπροσώπους της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή να έχουν δύσκολες αποστολές.

Την αρχή, χρονικά, κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Μπουρζ για την 2η αγωνιστική της EuroLeague Γυναικών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα καλυφθεί σε LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

  1. Μερσίν 2-0
  2. Μπρνο 1-1
  3. Μπουρζ 0-1
  4. Ολυμπιακός 0-1

Λίγη ώρα αργότερα, ο Παναθηναϊκός - χωρίς την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου - θα υποδεχθεί την γαλλική Ανζέρ για την 2η αγωνιστική του EuroCup Women, ψάχνοντας και αυτός την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα καλυφθεί σε LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Παναθηναϊκού

  1. Τζάιρις 1-0
  2. Ανζέρ 1-0
  3. Λούμπλιν 0-1
  4. Παναθηναϊκός 0-1

Τελευταίος στην μάχη πέφτει ο Ηρακλής, με τον "Γηραιό" να υποδέχεται την Εστουντιάντες για την 2η αγωνιστική του EuroCup Women. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:15 και θα μεταδοθεί σε LIVE Streaming από το καναλι της FIBA.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ηρακλή

  1. Μπιγκόρ 2-0
  2. Σζεκζάρντ 1-1
  3. Εστουντιάντες 0-1
  4. Ηρακλής 0-1
TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ