ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός Άρη-ΠΑΟ

Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός Άρη-ΠΑΟ
Διαμαντιδης

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟ (16.00, ΑΝΤ1) στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ. Δεν παίζει ο Διαμαντίδης

Ο Αντρέα Ματσόν δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς επί ελληνικού εδάφους. Εδώ που τα λέμε όλη κι όλη μια νίκη έχει ο Ιταλός επί του Σέρβου πολυπρωταθλητή, πριν 12 χρόνια όταν ο Ματσόν ήταν προπονητής στη Βερόνα και ο Ζοτς στην Μπενετόν Τρεβίζο. Ωραία θα ήταν λοιπόν να κέρδιζε σήμερα, όχι μόνο για το δικό του πρεστίζ, αλλά κυρίως για το καλό του Άρη.
Οι "κίτρινοι" πάλεψαν μέχρις εσχάτων τον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ απέναντι στους άρτι αναδειχθέντες πρωταθλητές Ευρώπης, επομένως δικαιούνται να ελπίζουν ότι στο Αλεξάνδρειο, με τον κόσμο στο πλευρό τους, μπορούν να ισοφαρίσουν και να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν ζωντανές. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι εξάλλου και απαλλαγμένοι από κάθε είδους ψυχολογική πίεση. Κανείς δεν θα τους πει τίποτα αν αποκλειστούν από τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς Διαμαντίδη

Οι πρωταθλητές Ευρώπης από την πλευρά τους διακυβεύουν πολύ περισσότερα σε αυτή τη σειρά, όχι όμως στο σημερινό παιχνίδι. Ακόμα κι αν χάσουν, δηλαδή, διατηρούν το πλεονέκτημα έδρας και σε κάθε περίπτωση έχουν τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση. Αυτή την πρόκριση, ωστόσο, δεν την διαπραγματεύονται και θα ήθελαν να την εξασφαλίσουν μια ώρα αρχύτερα, ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι.

Υπό αυτή την έννοια χρειάζονται τη σημερινή νίκη, ώστε να "σκουπίσουν" τον Άρη στον τρίτο αγώνα της σειράς, το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Και θα προσπαθήσουν να την πάρουν χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που λόγω των ενοχλήσεών του στους κοιλιακούς έμεινε στην Αθήνα για να μη ρισκάρει υποτροπή. Και να μπορέσει να παίξει το Σάββατο.

Ο αγώνας στο Αλεξάνδρειο θα αρχίσει στις 16.00 (ΑΝΤ1) και θα τον διευθύνουν οι Πιτσίλκας, Κορομηλάς και Αφεντουλίδης.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ