ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίμον: "Ο Οσμάν θα είναι εκ των κορυφαίων στην EuroLeague, ο Παναθηναϊκός το μεγάλο φαβορί"

Σίμον: "Ο Οσμάν θα είναι εκ των κορυφαίων στην EuroLeague, ο Παναθηναϊκός το μεγάλο φαβορί"
ANADOLU EFES

Τη μεταγραφή του Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό AKTOR σχολίασε ο άλλοτε παίκτης της Αναντολού Εφές, Κρούνοσλαβ Σίμον.

Η μεταγραφή του Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό AKTOR προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Ο άλλοτε παίκτης της Αναντολού Εφές, Κρούνοσλαβ Σίμον, μίλησε για αυτή την κίνηση των πρασίνων στο Basketball Sphere και εξέφρασε την πεποίθηση πως ο 29χρονος Τούρκος φόργουορντ, θα είναι από τους καλύτερους παίκτες στην EuroLeague την προσεχή σεζόν, ενώ τόνισε ότι θα περίμενε από τον τουρκικό σύλλογο να ασχοληθεί με την περίπτωση Οσμάν.

Αναλυτικά ο Σίμον ανέφερε:

"Θα είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών για την EuroLeague. Δεν ξέρω πού κόλλησε το θέμα με την Εφές και τον Τσεντί Οσμάν, είναι προϊόν αυτού του συλλόγου. (Δεν ξέρω) εάν το ρόστερ ήταν ήδη γεμάτο ή αν ήταν οικονομικό θέμα. Δεν είμαι μέσα στην ομάδα, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω, αλλά σίγουρα θα είναι μια τεράστια προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι πλέον ακόμη πιο δυνατός και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Θα είναι μια πολύ καλή σεζόν, οι ομάδες είναι πολύ καλά χτισμένες. Και η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να ψάξουν την ευκαιρία να μπουν στα playoffs. Λαμβάνοντας υπόψιν τον προϋπολογισμό τους σε σύγκριση με άλλους και την ποιότητα των παικτών τους, αυτό θα ήταν επιτυχία. Είναι καλό που παίκτες όπως ο Εβάν Φουρνιέ και ο Τσέντι Οσμάν έρχονται στη EuroLeague, κάτι που προσθέτει ποιότητα στη λίγκα. Δεν θα ξέγραφα ποτέ τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα. Είναι σύλλογοι που πάντα στοχεύουν στην κατάκτηση της EuroLeague".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ