ΑΡΗΣ

Σίμτσακ: "Και τύχη και συγκέντρωση"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ένα κουβάρι έγιναν οι παίκτες του Άρη με τον κόσμο τους στο φινάλε του ημιτελικού με την ΑΕΚ. Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές των θριαμβευτών.

Η πίεση ήταν τεράστια. Η συντριβή στο ΟΑΚΑ, πρίν από μία εβδομάδα, είχε "σκεπάσει" το Αλεξάνδρειο και στον Άρη αντιμετώπισαν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σαν... Τελικό. Το τελικό αποτέλεσμα ( 77-76 ) και η νίκη-πρόκριση στον ματς που θα κρίνει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, σκόρπισαν ανακούφιση και ενθουσιασμό, με τους αθλητές του Δημήτρη Πρίφτη και τον κόσμο να γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά στη "Nick Galis Hall".

" Ήταν ένα ματς χωρίς αύριο. Πήραμε τη νίκη, σε μια μέρα πολύ σημαντική για την ομάδα" δήλωσε ο Βασίλης Σίμτσακ και πρόσθεσε: " Μπήκαμεκαλά στο ματς, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, όμως στη συνέχεια χαλαρώσαμε. Ήταν λογική η αντίδραση της ΑΕΚ. Στο τέλος κέρδισε ο πιο τυχερός και συγκεντρωμένος. Ο Κάμινγκς έβαλε μεγάλο καλάθι και μας έδωσε την πρόκριση. Κάναμε λίγα λάθη για ένα τόσο κλειστό παιχνίδι. Ας χαρούμε όσο γίνεται και στη συνέχεια ας κοιτάξουμε το επόμενο ευρωπαϊκό μας ματς".

Ο πρωταγωνιστής του Άρη, ο Γουίλ Κάμινγκς, παραδέχθηκε από την πλευρά του πως: " Ήμουν τυχερός! Είναι το μεγαλύτερο καλάθι που έχω βάλει. Είμαι τυχερός που έζησα αυτή την ατμόσφαιρα. Στο τέλος κάναμε σωστές επιλογές. Παλέψαμε σκληρά και κερδίσαμε ως ομάδα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με εμπιστεύθηκαν. Ας είμαστε έτοιμοι όταν έρθει ο Τελικός και ας μάθουμε εκεί τον αντίπαλό μας. Προς το παρόμ κοιτάζουμε το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι".

Ο Βασίλης Καββαδάς, τέλος, παραδέχθηκε πως: " Δεν έχω προτίμηση για τον αντίπαλό μας στον Τελικό. Τη νίκη ήθελα και τα καταφέραμε. Θα χαρούμε όλοι μαζί την αποψινή βραδιά και από αύριο θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, την σέβομαι απίολυτα, είναι η ομάδα με την οποία θα παλέψουμε για την 3η θέση. Πριν από μία εβδομάδα χάσαμε 20 πόντους από εκείνη, παλέψαμε και αλλάξαμε την εικόνα μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ