EUROLEAGUE

Σισκάουσκας: "Ανήκω σε εμένα"

Σισκάουσκας: "Ανήκω σε εμένα"

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας ευχήθηκε στην ΤΣΣΚΑ να πάει στο Φάιναλ Φορ και να κάνει ό,τι δεν κατάφερε στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο ίδιος... έπαιξε έναν ρόλο στο φινάλε.

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας ιδιωτεύει από το καλοκαίρι του 2012, αλλά κάθε φορά που έχει την ευκαιρία να δει ένα καλό παιχνίδι, δεν τη χάνει. Την περασμένη Πέμπτη (6/3), μπήκε στο αυτοκίνητο του και οδήγησε από το Βίλνιους έως το Κάουνας για να δει το ματς της Ζάλγκιρις με την ΤΣΣΚΑ.

Οι ρεπόρτερ της sport-express.ru τον εντόπισαν στις εξέδρες και του ζήτησαν λίγα λεπτά από το χρόνο του, για να τον ακούσουν να λέει "ε ίναι πολύ όμορφο που βλέπω τον Μεσίνα στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ. Είχαμε πολλά κοινά, με τον κόουτς. Βέβαια, είναι δύσκολο να συγκρίνεις τη φετινή ομάδα με εκείνη που πήρε τη Euroleague, το 2008. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει αλλάξει το στιλ-σήμα κατατεθέν του Μεσίνα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η ΤΣΣΚΑ θα βρεθεί στο Μιλάνο, για το Φάιναλ Φορ και θα κάνει ό,τι δεν κατάφερε στην Κωνσταντινούπολη", εκεί που εκείνος έχασε δυο ευκαιρίες στο φινάλε να δώσει την κούπα στους Ρώσους. Τελικά, την πήρε ο Ολυμπιακός.

Ενημέρωσε πως η ζωή χωρίς μπάσκετ είναι μια χαρά, ότι έχει χρόνο και του αρέσει. " Δεν χρειάζεται πια να δουλεύω από το πρωί έως το βράδυ. Είμαι διαρκώς με την οικογένεια μου. Ειλικρινά, δεν είχα καταλάβει πόσο όμορφο είναι να ανήκεις στον εαυτό σου". Πώς διατηρείται... σε φόρμα; " Παίζω τένις, λίγο μπάσκετ και πάω γυμναστήριο". Έχει τακτική επικοινωνία με τον Βίκτορ Χριάπα και είναι ανοιχτός στις προτάσεις " αλλά δεν βιάζομαι να κάνω κάτι άμεσα. Αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον, θα το σκεφτώ".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ