ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισκάουσκας: "Κλειδί η άμυνα"

Σισκάουσκας: "Κλειδί η άμυνα"
Μπετσίροβιτς-Μπατίστ-Σισκάουσκας

"Να κάνουμε το παιχνίδι μας" είπε ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο, ο Σάνι Μπετσίροβιτς

Παρότι η απουσία του Χάτσον (μετέβη στις ΗΠΑ γιατί γέννησε η συζύγός του), αποδυναμώνει πολύ τους "κυανέρυθρους" κάτω από το καλάθι, οι παίκτες του "τριφυλλιού", δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούν, αν θέλουν να κάνουν το "σουίπ" και να έχουν πολύ χρόνο, τόσο για ξεκούραση, όσο και για καλύτερη προετοιμασία, ενόψει τελικού.
Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του Σάνι Μπετσίροβιτς, μετά το ματς του Ελληνικού: "Στο τρίτο παιχνίδι ο Πανιώνιος θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να κάνει την έκπληξη. Εμείς δεν πρέπει να αιφνιδιαστούμε, αλλά να παίξουμε όπως πρέπει".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα ντέρμπι που γίνονται στο Ελληνικό, μεταξύ Παναθηναϊκού και Πανιωνίου: <εμ> "Στην κανονική περίοδο η νίκη κρίθηκε στο ένα σουτ, ενώ τώρα στα δύο. Τα δύο παιχνίδια είχαν πολλές ομοιότητες, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και να δίνουν στον κόσμο ένα όμορφο ματς" .

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας, μίλησε για την άμυνα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη της Πέμπτη: "Ο στόχος μας πριν από αυτό το παιχνίδι ήταν η νίκη για να μη χρειαστεί να ξανάρθουμε εδώ. Τα καταφέραμε και για να νικήσουμε και στο τρίτο παιχνίδι πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο στο Ελληνικό και ειδικά στην άμυνα, ενώ πρέπει να αποφύγουμε τα πολλά εύκολα λάθη που έχουμε κάνει στα δύο πρώτα παιχνίδια".

Τέλος, για τον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, ο Δήμος Ντικούδης, είπε: <εμ> "Πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι θέλουμε τη νίκη και το 3-0 που θα μας δώσει την πρόκριση στους τελικούς" .






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ