EUROLEAGUE

Σκαριόλο: "Δεν μπορώ να θυμηθώ τόσο μεγάλη σειρά λαθών από διαιτητές και είμαι μεγάλος σε ηλικία"

Σκαριόλο: "Δεν μπορώ να θυμηθώ τόσο μεγάλη σειρά λαθών από διαιτητές και είμαι μεγάλος σε ηλικία"
EUROKINISSI

Πολύ συναισθηματικός και πολύ ενοχλημένος από τις αποφάσεις των διαιτητών δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο, μετά από το ματς της Βίρτους Μπολόνια με τον Ολυμπιακό.

Έβραζε ο Σέρτζιο Σκαριόλο μετά από το ματς της Βίρτους Μπολόνια με τον Ολυμπιακό, καθώς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι διαιτητές έκαναν πολλά και κρίσιμα λάθη προς το τέλος της αναμέτρησης. Ο πολύπειρος και πολυνίκης προπονητής των Ιταλών ήταν πολύ ενοχλημένος από τους Μπολτάουζερ, Περούγκα, Κόλιενσιτς και δεν είχε κανένα πρόβλημα να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο:

"Οι προπονητές και οι παίκτες κάνουμε λάθη. Ειδικά στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο, δεν μπορώ να θυμηθώ τόσο μεγάλη σειρά λαθών από διαιτητές και είμαι και αρκετά μεγάλος σε ηλικία. Είδα τις φάσεις και κοντεύω να τρελαθώ. Και οι διαιτητές κάνουν λάθη. Υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες πρέπει να διαχειριστείς τα νεύρα σου, επειδή τα συναισθήματα σε αναγκάζουν να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική. Απόψε όμως, δεν μπορώ να το καταπιώ. Είμαστε νέοι στη διοργάνωση, πρέπει να βάλουμε μερικά χρόνια στην πλάτη μας, ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ο Μίλος είναι ο Μίλος, δεν θέλουμε να τον αλλάξουμε, τον θέλουμε όπως είναι".

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ