ΑΡΗΣ

Σκαβολίνι Πέζαρο–Άρης: 86-68

Σκαβολίνι Πέζαρο–Άρης: 86-68
Άρης

Βαριά ήττα με 68-86 από τη Σκαβολίνι Πέζαρο γνώρισε το Σάββατο ο Άρης στο τουρνουά της Καζέρτα

Έτσι οι "κίτρινοι" θα παίξουν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει την Κυριακή (19:30) απέναντι στον ηττημένο της αναμέτρησης Καζέρτα - Ριέτι που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε εντυπβσιακά και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 21-6 γεγονός, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να διατηρήσει το μεγάλο προβάδισμα.

Στην ανάπαυλα το σκορ έγινε 41-35 υπέρ της ιταλικής ομάδας και στο τέλος της τρίτης περιόδου το προβάδισμά της είχε φτάσει στους 11 πόντους (65-54).

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια στην τελευταία περίοδο το αποτέλεσμα παρέμεινε και πλέον ο Αντρέα Ματσόν θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει εκ νέου τους αθλητές την Κυριακή.

Τα δεκάλεπτα: 6-21, 41-35, 65-54, 86-68

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Σκαβολίνι Πέζαρο (Σακριπάντι): Στάνιτς 2, Μάϊερς 8, Βαν Ρόσομ 8, Κάρι 11, Χίκς 14, Ακιντέλε 14, Σο 3, Χάρντ 13, Ζουκάουσκας 10, Τοματσίνι 3.

Άρης (Ματσόν): Κλάρκ 5, Μάρσαλ 10, Σέκουλιτς 6, Αργυρόπουλος, Ηλιάδης 5, Γκαβέλ 3, Σκορδίλης 4, Παπανικολάου, Αγαδάκος 13, Μπάρλος 2, Τσαλδάρης 12, Νέλσον 8

*Εκτός 12αδας από την αποψινή αναμέτρηση ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Στον τελικό του διαγωνισμού τριπόντων ο Τσαλδάρης
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Δημήτρης Τσαλδάρης και ο Σον Μάρσαλ από πλευράς Άρη και οι Ζουκάουσκας-Τοματσίνι για την Σκαβολίνι, συμμετείχαν σε διαγωνισμό τριπόντων με τον Έλληνα γκάρντ και τον Ζουκάουσκας να προκρίνονται στον τελικό του σχετικού διαγωνισμού, και θα αντιμετωπίσουν τους νικητές που θα προκύψουν με τον ίδιο τρόπο στην αναμέτρηση της Καζέρτα με την Ριέτι.

Παράλληλα ο Κώστας Παπανικολάου εκπροσώπησε τον Άρη στον διαγωνισμό καρφωμάτων, αλλά παρά τις εντυπωσιακές του ενέργειες δεν κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τον αντίπαλο του και έτσι δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του σχετικού διαγωνισμού.



















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ