EUROLEAGUE

Σκέφτεται playoffs ο Μεσίνα

Σκέφτεται playoffs ο Μεσίνα

Η ΤΣΣΚΑ περιμένει με πλεονέκτημα έδρας κάποιων εκ των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ο Έτορε Μεσίνα παραδέχτηκε πως σκέφτεται την πρόκληση των playoffs.

H αυριανή (10/04, 21:05) αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη NOKIA Arena αποτελεί το τελευταίο δυνατό τεστ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν από τα προημιτελικά της Euroleague.

Ο Έτορε Μεσίνα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μίλος Τεόντοσιτς ( σ.σ. υποτροπή σε τραύμα που είχε στην γάμπα) και παραδέχτηκε ότι η ''ομάδα του στρατού'' πρέπει να βρει ισορροπία στο παιχνίδι της πριν από τις ''μάχες'' των playoffs.

''Οι τρεις θέσεις στον ΣΤ' όμιλο έχουν ήδη κριθεί (σ.σ. μοναδική εκκρεμότητα η πρόκριση κάποιας εκ των Λοκομοτίβ, Γαλατάσαραϊ) επομένως οι ομάδες σκέφτονται περισσότερο την προετοιμασία ενόψει playoffs. Με τον Μίλος Τεόντοσις απόντα λόγω τραυματισμού, είναι σημαντικό να δώσουμε αυτοπεποίθηση στον Άαρον Τζάκσον και τον Τζέρεμι Πάργκο ώστε να κατευθύνουν την ομάδα και να αναλάβουν σημαντικό ρόλο. Πρέπει να βρούμε ισορροπία στο παιχνίδι μας, να δουλέψουμε σε άμυνα και επίθεση ώστε να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση των προημιτελικών'' εξήγησε ο ''Έκτορας''.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ