ΑΡΗΣ

Πρώτη επαφή με Τσιάρα

Πρώτη επαφή με Τσιάρα
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τσιάρας δεν είναι απλά στα υπόψη του Βαγγέλη Αλεξανδρή για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη αλλά ήδη έχει γίνει μία πρώτη επαφή μαζί του.

Με δεδομένο ότι πλέον ο πιο μεγάλος αντίπαλος του Άρη είναι ο χρόνος ήδη έγινε μία πρώτη διερευνητική επαφή με τον Γιώργο Τσιάρα.

Το αν το πρώιμο αυτό φλερτ μετουσιωθεί σε γάμο είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες με τον 30χρονο Λαρισαίο φόργουορντ να έχει έρθει σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο.

Για τν ΚΑΕ Άρης την στιγμή αυτή το σημαντικό είναι η ιταλική ομάδα να μην αιτηθεί στην ομοσπονδία της να ζητήσει από την ελληνική το letter of clearance του γιατί τότε δεν θα υφίσταται ενδεχόμενο απόκτησής του.

Πολύ απλά γιατί η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δεν έχει πετύχει να ξεπεράσει την απαγόρευση μεταγραφών που της έχει επιβληθεί από την FIBA με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε διαδικασία λύσεις των συμβολαίων των τριών Αμερικανών της Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σάιμον.

Κι αυτό γιατί η ΕΟΚ δεν έχει το δικαίωμα να τους εκδώσει δελτία με αποτέλεσμα από χθες η ΚΑΕ Άρης να έχει ξεκινήσει την διαδικασία λύσης των συμβολαίων τους και αναζήτησης δύο παικτών για να καλύψουν τα κενά τους.

Και πιο συγκεκριμένα ενός πλέι μέικερ, με τον Δημήτρη Βεργίνη να είναι η πρώτη επιλογή του Βαγγέλη Αλεξανδρή, και ενός φόργουορντ με τους δύο στόχους του Έλληνα τεχνικού να είναι οι Στεφάν Νάτσφεϊ και Γιώργος Τσιάρας.

Στην θέση του πλέι μέικερ όλο αυτό το τελευταίο διάστημα ο πρώτος στόχος ήταν ο Μπίλι Κις με τον 35χρονο έμπειρο Αμερικανό γκαρντ όμως να ζητάει 15.000 δολάρια τον μήνα.

Ποσό που είναι απαγορευτικό για την ΚΑΕ Άρης και απομένει τελικά να φανεί αν θα του το προσφέρει ο Πανιώνιος ώστε να παραμείνει εκεί για δεύτερο συνεχόμενη χρονιά αντί του Άστον Γκιμπς.

Όσο για τον Βεργίνη εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουνε μετά το Σάββατο όταν και θα έχει λήξη το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ισπανική Μπιλμπάο.

Δεν αποκλείεται δε μία συμφωνία μαζί του να πάει πίσω την προσφυγή που είχε καταθέσει το καλοκαίρι για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την ΚΑΕ Άρης για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Στην περίπτωση του Νάτσφεϊ επίσης υπάρχει διαφορά στο οικονομικό καθώς αξιώνει 10.000 δολάρια τον μήνα και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν είχε υπογράψει τελικά στον Πανιώνιο ώστε να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ