ΑΡΗΣ

Σκέιλς: "Έχουμε την δυνατότητα"

Σκέιλς: "Έχουμε την δυνατότητα"
Σκέιλς

Στην ανάγκη του Άρη να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, στάθηκαν Σκέιλς, Καλαϊτζής και Ηλιάδης

Η νίκη στο παιχνίδι αυτό εκτός από πρόκριση θα ισοδυναμεί για τον Άρη επιστροφή στους τελικούς των πλέι οφ, διεκδίκηση του πρωταθλήματος μετά από 16 χρόνια και εξασφάλιση του τρίτου συμβολαίου από την χώρα μας για την Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς, για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
Η αποστολή του Άρη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και πάλι στην Θεσσαλονίκη Αθήνα, με τον Αντρέα Ματσόν να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι το απόγευμα θα κληθεί να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν, ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και παράλληλα να τους ανατρέψει την ψυχολογία στον δρόμο προς το 3-2.

Το τελικό 92-68 της ήττας χθες στο ΣΕΦ από την Ολυμπιακό φάνηκε πάντως σίγουρα να μην ενοχλεί τον Άλεξ Σκέιλς: "Δεν σημαίνει τίποτα αυτή η ήττα. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και τη δυνατότητα να τελειώσουμε την σειρά εμείς. Πρέπει να παίξουμε όπως στο τρίτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και με την βοήθεια των φιλάθλων μας που περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδο, έχουμε τον πρώτο λόγο για να τα καταφέρουμε γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι υπέρ μας και έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε".

Ο Γιώργος Καλαϊτζής με την εμπειρία του από το τι εστί πλέι οφ αρκέστηκε απλώς να πει: "Δεν παίξαμε καθόλου καλά και ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια", για να στρέψει την προσοχή του αμέσως μετά στο παιχνίδι του Σαββάτου: "Εμείς θα πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις στην έδρα μας και να δείξουμε ότι είναι μία σειρά έδρας. Θα είναι δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός είναι ανεβασμένος και εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται", για να καταλήξει: "Μακάρι να φανεί ότι είναι σειρά έδρας και να κερδίσουμε".

Στο ίδιο μήκος και ο Σάββας Ηλιάδης που για την τελευταία μάχη της σειράς με τον Ολυμπιακό το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο είπε: "Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε το πέμπτο ματς στην έδρα μας όπου θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και αυτό θα μας δώσει δύναμη. Η ιστορία των πλέι οφ στην Ελλάδα δείχνει έδρα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ