ΑΡΗΣ

Σκέιλς: "Είμαστε μια δυνατή ομάδα"

Σκέιλς: "Είμαστε μια δυνατή ομάδα"
Σκέιλς

Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό ο Αρης μπορεί να κρατησει την καλή εμφάνιση κόντρα στη Ντιναμό

"Χάσαμε τα τελευταία τρία παιχνίδια με διαφορά πέντε πόντων. Αποδεικνύεται ότι είμαστε μία δυνατή ομάδα, αλλά οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που μας στέρησαν κάποιες νίκες", τόνισε ο Σκέιλς μετά τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού με τον Αμερικανό γκαρντ του Άρη να συνεχίζει: "Το σημαντικό είναι να μην βάλουμε κάτω το κεφάλι αλλά να συνεχίσουμε δυνατά.

Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά αφού κερδίζουμε εμπειρίες μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Έτσι είναι το μπάσκετ. Η συνέχεια είναι δύσκολη και πρέπει να παλέψουμε για να τα καταφέρουμε στην Ελλάδα"

.

Καστλ: "Εμείς χάσαμε"

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άρη, Τερέλ Καστλ, μετά τη λήξη δεν μπορούσε να κρύψει την στεναχώρια του για την απώλεια της νίκης μέσα στην Μόσχα επί της Ντιναμό που είχε σαν αποτέλεσμα να σβήσουν οι όποιες ελπίδες πρόκρισης είχαν απομείνει.

"Μπορούσαμε να κερδίσουμε, κάτι που κανείς δεν το περίμενε", τόνισε ο Καστλ και συνέχισε τονίζοντας πως: "Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως πιστέψαμε στην νίκη την οποία θέλαμε. Είχαμε το προβάδισμα πέντε λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης αλλά αφήσαμε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Χάσαμε ορισμένα εύκολα σουτ, ανοιχτά τρίποντα και αντίθετα η Ντιναμό δεν έκανε το ίδιο. Εμείς χάσαμε, δεν μας κέρδισε η Ντιναμό Μόσχας. Παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε την νίκη. Μας κόστισε η έλλειψη επιλογών στην επίθεση στα τελευταία λεπτά. Δείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να δούμε την συνέχεια"

.

Στο γήπεδο ο Παπαλουκάς

Μπορεί ο Θοδωρής Παπαλουκάς να αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρόλα αυτά όταν ο διεθνής μας πλέι μέικερ έκανε την είσοδο του χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ντιναμό 3’ πριν την έναρξη της αναμέτρησης της με τον Άρη δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων της ρωσικής ομάδας, ενώ κατά την διάρκεια αυτής υπέγραψε ουκ ολίγα αυτόγραφα.

Ο "Τεό" θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την στιγμή που το πρόγραμμα του με την ΤΣΣΚΑ του το επέτρεπε έσπευσε στο γήπεδο για να δει από κοντά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και τους φίλους του από την Εθνική, Λάζαρο Παπαδόπουλο και Αντώνη Φώτση.

Με τρεις φίλους του στην κερκίδα

Μέχρι και στη μακρινή Ρωσία και την Μόσχα οι φίλοι του Άρη δίνουν το παρών! Τρεις φίλοι της ομάδας (δύο γυναίκες και ένας άνδρας) βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Sports Complex Krylatskoe την έδρα της Ντιναμό Μόσχας και κρατούσαν με υπερηφάνεια μια σημαία της ομάδας.

Κατά τα άλλα, περίπου 2.500 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο και αυτός είναι σε γενικές γραμμές ο μέσος όρος προσέλευσης των φιλάθλων στους αγώνες της ρωσικής ομάδας. Εδώ που τα λέμε βέβαια, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα η πρόσβαση στο νεόκτιστο και συνάμα υπερσύγχρονο γήπεδο της Ντιναμό, αφού δεν υπάρχει ούτε γραμμή λεωφορείου, αλλά ούτε του μετρό που να περνάει από εκεί κοντά.

Οι μόνες φορές εξάλλου που το γήπεδο γέμισε και σημειώθηκε sold out ήταν στα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό και την Εφές Πίλσεν για την Ευρωλίγκα στην Α΄ φάση του θεσμού και με αντίπαλο στην ΤΣΣΚΑ για το ρωσικό Πρωτάθλημα.

Ο Λάζος στο ξενοδοχείο

Λίγο πριν αρχίσει η χθεσινή αναμέτρηση της Ντιναμό Μόσχας με τον Άρη, ο πρόεδρος της ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέϊ Τσερνόφ τίμησε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο δίνοντας του πλακέτα, για το γεγονός ότι αναδείχτηκε MVP της Euroleague για το μήνα Φεβρουαρίου.

Ο διεθνής μας σέντερ πάντως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη και πιο συγκεκριμένα μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των «κιτρίνων» για να δει από κοντά τον συνεργάτη του Αντρέα Ματσόν στον πάγκο της ομάδας, Δημήτρη Νικολαϊδη, αλλά και τον Σάββα Ηλιάδη. Οι τρεις τους εξάλλου είχαν προσφέρει στο παρελθόν τις υπηρεσίες τους στον Ηρακλή και κάθισαν για αρκετή ώρα στο λόμπυ του ξενοδοχείου λέγοντας ιστορίες από το κοινό τους παρελθόν, αλλά και για το μπάσκετ γενικότερα.

Αργία η μέρα της γυναίκας

Το ότι η 8η Μαρτίου είναι η παγκόσμια μέρα της γυναίκας είναι γνωστό σε όλους. Αυτό που ίσως λίγοι ξέρουν είναι ότι στη Ρωσία και την Λευκορωσία η συγκεκριμένη μέρα θεωρείται αργία και όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά. Έξω μάλιστα από το γήπεδο της Ντιναμό υπήρχαν πωλητές λουλουδιών και αρκετοί άνδρες αγόραζαν τριαντάφυλλα στις συντρόφους τους.

* Τρεις ρωσίδες φαν του Αντώνη Φώτση που βρισκόντουσαν στην κερκίδα κρατούσαν μια ελληνική σημαία που είχε γραμμένο πάνω το όνομα του Έλληνα διεθνή.































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ