ΑΡΗΣ

Σκέιλς: "Έτοιμος στα πλέι οφ"

Σκέιλς: "Έτοιμος στα πλέι οφ"
Σκέιλς

"Έτοιμος στα πλέι οφ", δήλωσε ο Άλεξ Σκέιλς. ΕΠιστρέφει στις προπονήσεις ο Ηλιάδης, απών ο Παντελιάδης

Τι λέει όμως και ο ίδιος για την προσωπική του επιτυχία; "Είναι σίγουρα μια σημαντική διάκριση σε ατομικό επίπεδο και είναι ευχάριστο το ότι ο κόσμος βλέπει και αναγνωρίζει τις προσπάθειες μου μέσα στο γήπεδο", τόνισε ο 29χρονος στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, www.arisbc.gr, και υπογράμμισε: " Συγχαρητήρια αξίζουν πάντως και στους συμπαίκτες μου, γιατί χάρη στην δική τους βοήθεια ήρθε αυτή η διάκριση. Ελπίζω οι καλές μου εμφανίσεις να φέρνουν νίκες, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζω σε μια καλή ομάδα, οπότε είναι λογικό να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα".

Ο Σκέιλς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο καταβάλλει έξτρα προσπάθεια ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, για να ξεπεράσει την θλάση στον αριστερό προσαγωγό και να είναι έτοιμος για τα πλέι οφ. Το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΛ στην Λάρισα δεν αγωνίστηκε, όπως δεν προβλέπεται να μετέχει ούτε στους δύο εναπομείναντες αγώνες της κανονικής περιόδου την Τετάρτη με τον Πανελλήνιο εντός και το Σάββατο στην Πάτρα με τον Απόλλωνα. Η απώλεια του σίγουρα είναι σημαντική, αλλά οι "κίτρινοι" έχουν αποδείξει πολλάκις ότι διαθέτουν το βάθος και την ποιότητα που απαιτείται, προκειμένου να αναπληρώνεται οποιαδήποτε απουσία.

Για τον Σκέιλς αυτό που μετράει είναι να επιστρέψει 100% έτοιμος με την έναρξη των πλέι οφ και να ξανά κάνει την διαφορά με την παρουσία του. Εξάλλου όπως δηλώνει και ο ίδιος: " Κάνω θεραπεία και στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, θα προετοιμάζομαι κατάλληλα, ώστε να είμαι έτοιμος στα πλέι οφ".

Στα αγωνιστικά τέλος το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση σε φουλ ρυθμούς, ξεκινώντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανελλήνιο στο Αλεξάνδρειο. Μοναδικός απών πέραν των Άλεξ Σκέιλς και Κέβιν Φλέτσερ, ήταν ο Σπύρος Παντελιάδης που ταλαιπωρείται από μια σύσπαση στους ραχιαίους και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας την ίδια ώρα που ο Σάββας Ηλιάδης ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα και έδωσε κανονικά το παρών.

Από την Τρίτη (24/04) τα εισιτήρια με Πανελλήνιο" Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενημερώνει ότι την Τρίτη (24/04) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανελλήνιο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (25/04) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της 25 ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στην Α1 ".



" Ο Αντρέα Ματσόν και οι παίκτες του συνεχίζουν την προσπάθεια για να βγάλουν την ομάδα μας ξανά στην Euroleague , και ο αγώνας κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα έχει μεγάλη σημασία για την υλοποίηση αυτού του στόχου".



" Η βοήθεια σας λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία και το ιστορικό Αλεξάνδρειο θα πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο, ώστε μέσα σε κόσμια πλαίσια να βοηθήσετε τους παίκτες του ΑΡΗ μας να φτάσουν στη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους τους".



Οι τιμές των εισιτηρίων:



Θύρα 1: 10 ευρώ

Θύρα 2-3: 20 ευρώ

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρα 5-6: 10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 10 ευρώ



" Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών".



" Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600) και τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, θύρα επισήμων γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402)".



" Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους τα παλιά εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (αυτά που αναγράφουν ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την 1 η Απριλίου) και δεν μπόρεσαν την περασμένη Τρίτη (17/04) να παρευρεθούν στο Αλεξάνδρειο, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα τους παραχωρήσει δωρεάν εισιτήρια, για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Πανελλήνιο ".











































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ