ΠΑΟΚ

Σκεπάνοβιτς: "Καλύτεροι το 2007"

Σκεπάνοβιτς: "Καλύτεροι το 2007"
Σκεπάνοβιτς

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα είναι ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς, ενόψει της νέας χρονιάς

" Είναι αλήθεια ότι δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, είχαμε ορισμένα άσχημα αποτελέσματα που ήταν μακριά από αυτά που όλοι είχαμε στο μυαλό μας", παραδέχεται ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς και βλέπει με ιδιαίτερη αισιοδοξία το 2007: " Νομίζω ότι καταφέραμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το 2006, γιατί διορθώσαμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο, πήραμε ορισμένους σημαντικούς αγώνες και βελτιωθήκαμε ως ομάδα. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι το 2007, να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας και να φέρουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Αυτό που εύχομαι είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας. Κι εμείς που την χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά και όλος ο κόσμος, να έχει υγεία και περισσότερες χαρούμενες στιγμές μέσα στο 2007", είπε ο Σέρβος, στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Η έλευση της νέας χρονιάς βρίσκει με ιδιαίτερη αγωνία όλη την οικογένεια Σκεπάνοβιτς, ο διάδοχος έρχεται και όπως υπογραμμίζε ο Σκεπάνοβιτς: " Έχουμε όλη στην οικογένεια αγωνία κι ευχόμαστε όλα να πάνε καλά".

Σήμερα ο Ουάσινγκτον
Χθες ο Σκεπάνοβιτς συμμετείχε και στις δύο προπονήσεις της ημέρας, όπως και οι Πάσαλιτς, Σέκουλιτς, ενώ στην απογευματινή προπόνηση έδωσε το παρών και ο Πάρκερ που επέστρεψε από τις ΗΠΑ. Αντιθέτως, αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση ήταν ο Ντάριους Ουάσινγκτον, που δεν επέστρεψε στην προκαθορισμένη ημερομηνία και αναμένεται σήμερα.

Τέλος μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης της ομάδας το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα VIP του γηπέδου, η γιορτή της ΚΑΕ προς όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ