ΑΡΗΣ

Σκέψεις ενίσχυσης για τα πλέι οφ

Σκέψεις ενίσχυσης για τα πλέι οφ
INTIME SPORTS

Κι ενώ η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται στην τελική της ευθεία, υπάρχουν σκέψεις ενίσχυσης του ρόστερ εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Σκέψεις ενίσχυσης του ρόστερ του Άρη εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος υπάρχουνε στις τάξεις της ΚΑΕ κι ενώ η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Η αλλαγή σελίδα της ΚΑΕ σε ιδιοκτησιακό – οικονομικό επίπεδο φαίνεται πως θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση και συγκεκριμένα στο να αποκτηθεί ένας φόργουορντ.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στις θέσεις 3 και 4 δίνοντας συνάμα ανάσες στον Σάσα Βεζένκοφ που είναι αλήθεια ότι την φετινή χρονιά τις έχει καλύψει και με το παραπάνω σε άμυνα και επίθεση.

Ότι είναι να γίνει όμως θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 11 Μαΐου, μέσα στις επόμενες 8 ημέρες, αν και εφόσον ο ΕΣΑΚΕ οριστικά ορίσει τα πρώτα παιχνίδια της πρώτης φάσης των πλέι οφ την επομένη.

Στις 12 Μαΐου.Στο επενδυτικό μέτωπο συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξαν και χθες και θα υπάρξουν και σήμερα. το βάρος έχει πέσει στις λεπτομέρειες της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών, που θα βάλουν την ΚΑΕ Άρης στη νέα σελίδα.

Όπως και να έχει η αισιοδοξία παραμένει ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι θέμα περισσότερο τυπικό παρά ουσιαστικό και κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί με την έλευση στην Θεσσαλονίκη του υποψήφιου επενδυτή την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ