ΠΑΟΚ

Σκέψεις για ανακάτεμα

Σκέψεις για ανακάτεμα
Μπάλντγουιν

Στην Ισπανία βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε στις 5:00 τα ξημερώματα το ταξίδι της από την Θεσσαλονίκη

Ο Ταμπ Μπάλντγουιν θα έχει την ευκαιρία το βράδυ να πραγματοποιήσει ένα χαλαρό ζέσταμα στους παίκτες με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ πάντως δικαιολογημένα να είναι προβληματισμένος από τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της ομάδας του στα φιλικά τόσο στο PAOK Sports Arena όσο και στο τουρνουά της ΑΕΛ 1964-ΓΣ.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μείνει στην Λογκρόνο και την Τρίτη όπου θα δώσει ένα ακόμα φιλικό είτε και πάλι με την Ταού είτε με άλλη ομάδα μικρότερης κατηγορίας και την Τετάρτη θα πετάξει για τα Κανάρια νησιά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα υπάρχει προπόνηση για το ίδιο βράδυ και την Πέμπτη ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει την Γκραν Κανάρια στην Λα Πάλμα στις 21:30 πριν η αποστολή πάρει την Παρασκευή τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται τα ξημερώματα του Σαββάτου να αφιχθεί στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

Στο διάστημα της παρουσίας του ΠΑΟΚ στην Ισπανία ο Ταμπ Μπάλντγουιν θα δοκιμάσει τον Άβι Φόγκελ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει σταματήσει ο προβληματισμός του Αμερικανού τεχνικού για την σύνθεση του παζλ του ρόστερ και πολύ περισσότερο το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του βασικού πλέι μέικερ της νέας χρονιάς.

Όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ανακάτεμα της τράπουλας ακόμα και αν ο Φόγκελ δεν πείσει και δεν βρεθεί κοινοτικός πλέι μέικερ που θα μπορεί να δώσει στον Μπάλντγουιν αυτά που θέλει.

Τι σημαίνει αυτό; Να αποφασιστεί να αλλαχθεί ένας εκ των Χάμφρεϊ ή Σόντερς με πιθανότερο τον δεύτερο, να αποκτηθεί στη συνέχεια κοινοτικός πάουερ φόργουορντ και παράλληλα Αμερικανός πλέι μέικερ κι όλα αυτά την ίδια ώρα που στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει ο κλασσικός σέντερ.

*Για τα παραπάνω δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες με ευθύνη του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εξαιτίας της δικής του συμπεριφοράς, οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν καλύπτουν τις δραστηριότητες της ομάδας.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ