ΑΡΗΣ

Επιστρέφουν και βγάζουν ανακοίνωση

Επιστρέφουν και βγάζουν ανακοίνωση

Οι παίκτες του Άρη έκαναν πράξη την σκέψη τους, επιστρέφοντας στις προπονήσεις, με το μόνο που απομένει να είναι η έκδοση της ανακοίνωσης τους.

Με γραπτή τοποθέτησή τους μέσω ανακοίνωσης είναι έτοιμοι να επιστρέψουνε στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη βάζοντας τέλος με τον τρόπο αυτό τέλος στην αποχή τους.

Μία αποχή που είχε ξεκινήσει από το πρωί της Κυριακής στο Αλεξάνδρειο και συνεχίστηκε και στην Μόσχα την παραμονή αλλά και το πρωί ανήμερα του παιχνιδιού με την Κίμκι για την φάση των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.

Οι παίκτες του Άρη αφού βρέθηκαν στα αποδυτήρια του Αλεξανδρείου όπως είχανε συμφωνήσει να βρεθούνε στην συνέχεια βγήκανε ντυμένοι έτοιμοι για προπόνηση.

Νωρίτερα πήγανε να παρακολουθήσουνε βίντεο με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και ακολούθως αναμένεται να ακολουθήσουνε και πάλι τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή και των συνεργατών του.

Υπενθυμίζεται πως οι παίκτες του Άρη σύσσωμοι είχανε αποφασίσει από το πρωί της Κυριακής να ξεκινήσουνε την αποχή τους εξαιτίας της οικονομικής καθυστέρησης που υπάρχει στο πρόσωπό τους.

Καθυστέρηση που έχει να κάνει κυρίως με τους Έλληνες παίκτες της ομάδας – Ταπούτος, Τσαϊρέλης και Βεργίνης έχουνε λαμβάνειν ακόμη από την περσινή αγωνιστική περίοδο - σε αντίθεση με τους ξένους που σύμφωνα με πληροφορίες έχουνε λάβει και τον Δεκέμβριο.

Το πρωί εξάλλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας παικτών του Άρη – Ελλήνων και παρόντος των Μαυραϊδή και Ντέιβις – με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο.

Οι παίκτες φάνηκε να αποχωρούνε χωρίς να μένουνε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα άκουσαν και αποφασισμένοι το απόγευμα να αποφάσιζαν στα αποδυτήρια για την στάση που θα κρατούσανε.

Αν θα συνέχιζαν ή όχι την αποχή τους αποφασίζοντας όπως αποδείχθηκε να βάλουνε ένα τέλος και απομένει να φανεί από την στιγμή που μέχρι το βράδυ θα εκδώσουνε ανακοίνωση ποιο θα είναι το ακριβές της περιεχόμενο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ