ΑΡΗΣ

Σκορδίλης αλά Χαραλαμπίδης

Σκορδίλης αλά Χαραλαμπίδης
Σκορδίλης INTIME SPORTS

Στην λογική της προσέγγισης του Κώστα Χαραλαμπίδη η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προσέγγισε σήμερα τον Γάιο Σκορδίλη κάνοντας την αρχή με τους παίκτες που έχουνε δικαιωθεί με την προσφυγή τους στην FIBA.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ξεκίνησε από σήμερα τις επαφές της με τους παίκτες που έχουνε δικαιωθεί με την προσφυγή τους στην FIBA κάνοντας την αρχή με τον Γάιο σκορδίλη εκφράζοντάς του την επιθυμία επιστροφής του στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στην σημερινή επαφή που είχε με τον Σκορδίλη εκτός από πρόταση διακανονισμού για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν του εκδηλώθηκε ένα πρώτο ενδιαφέρον επιστροφής του στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αρχή της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τους πρώην παίκτες της που έχουνε κάνει προσφυγή στην FIBA και δικαιώθηκαν έγινε από τον Σκορδίλη.

Αυτό έχει να κάνει με το ότι αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης καθώς στον 25χρονο Κερκυραίο σέντερ έχει επιδικαστεί ένα ποσό της τάξης των 90.000 ευρώ.

Οι πρώτες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η πλευρά του Σκορδίλη είναι αρνητική στο ύψος του «κουρέματος» που πρότεινε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και περιμένει νέα βελτιωμένη πρόταση και ακολούθως θα συζητήσει το οτιδήποτε περί επιστροφής του.

Εν τω μεταξύ μετά την σημερινή επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον κοινό εκπρόσωπο των Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το μεταξύ τους ραντεβού για την οφειλή ύψους 250.000 ευρώ που υπάρχει απέναντι στους δυο παίκτες.

Τέλος στο στόχαστρο της ΚΑΕ Άρης φέρεται να βρίσκεται ο Θάνος Καμαριώτης (18χρ., 2.02μ.) που ανήκει στον Ερμή Λαγκαδά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ