ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Πολεμάμε το άγχος"

Σκουρτόπουλος: "Πολεμάμε το άγχος"
INTIME SPORTS

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε τον Πανελλήνιο να πετυχαίνει την πρώτη του εντός έδρας νίκη, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του πρέπει να κρατήσει την καλή της άμυνα

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής μίλησε και για το άγχος που έχουν οι παίκτες του στην επίθεση χάνοντας πολλά σουτ.

"Παίξαμε για την πρώτη μας νίκη μεσα στο γήπεδό μας. Παίξαμε με μια καλή, μαχητική ομάδα που μοιάζει με Αμερικανική κολλεγιακή. Με την σκληρή μας άμυνα πολεμάμε το άγχος μας στην επίθεση. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Κρατάμε την άμυνα μας και θέλουμε να ξεχάσουμε την αδυναμία στους ψηλούς που είχαμε σήμερα", τόνισε στις δηλώσεις του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Οστοϊτς αρκέστηκε να πει: " Πρεπε να κερδίσουμε, μας βγήκε σε πίεση και άγχος, αλλά και οι Ολλανδοί είναι καλή ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη στην αρχή, τα βελτιώσαμε στη συνέχεια. Με το χρόνο βελτιωνόμαστε".

Στην αντίπερα όχθη, ο Μάρκο Βαν Ντεν Μπεργκ υποστήριξε: "Είναι δίκαιη η νίκη του Πανελληνίου, με κανένα εύστοχο τρίποντο, δε μπορούμε να κερδίσουμε ομάδες σαν τον Πανελλήνιο. Θέλουμε να φτάσουμε το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ κάποια στιγμή. Ο Πανελληνιος είναι το ίδιο ποιοτική ομάδα σαν την Γαλατά, αλλα του λείπει η αυτοπεποίθηση".

Τέλος, ο Τούρεκ υποστήριξε: "Παίξαμε καλή άμυνα. Δε μας βγήκε το παιχνίδι όπως ελπίζαμε".

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ