ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Σκουρτόπουλος: "Συνεχίζουμε για τα πλέι οφ"

Σκουρτόπουλος: "Συνεχίζουμε για τα πλέι οφ"
Σκουρτόπουλος

Προερχόμενο από τη σπουδαία νίκη επί του Άρη, το Περιστέρι ετοιμάζεται για Μαρούσι (Σάββατο, 17:00)

" Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μ' έναν αντίπαλο ο οποίος έχει δώσει δείγματα πολύ μεγάλης ομάδες, με χαρακτήρα. Είναι η ομάδα που μας κέρδισε στην έδρα μας, σ' ένα παιχνίδι που μας πόνεσε, αλλά από την άλλη ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που κάναμε φέτος", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

" Θα ετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα, διότι υπήρχαν προβλήματα τραυματισμών και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Η ομάδα μας θα συνεχίσει την πορεία της, με στόχο τα πλέι οφ και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο εαυτό της, είτε παίζουμε εντός έδρας, είτε εκτός".

Από την πλευρά του ο Τζέιμι Άρνολντ τόνισε: " Το Μαρούσι είναι μια εξαιρετική ομάδα Ευρωλίγκας και μια από της καλύτερες ομάδες της χώρας. Το δείχνει όλη τη χρονιά. Θα είναι μια πρόκληση για μας, ειδικά που παίζουμε εκτός έδρας. Είναι ένας τομέας που σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά τώρα πια δεν είναι ώρα να μάθουμε πώς, είναι η ώρα να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

"Το χρειαζόμαστε αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, όμως κάναμε μια καλή νίκη με τον Άρη και κοιτάζουμε το μέλλον. Ένα παιχνίδι τη φορά και το Μαρούσι είναι το επόμενο. Πάμε, λοιπόν, εκεί, με τη δέσμευση να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε

".



TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ