ΑΙΓΑΛΕΩ

Σκουρτόπουλος: "Θα παλέψουμε"

Σκουρτόπουλος: "Θα παλέψουμε"
Σκουρτόπουλος

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο Μάκης Καλλινικίδης δήλωσαν ότι η ομάδα θα παλέψει

Ο τεχνικός της ομάδας για το ρόστερ ανέφερε: " Θεωρώ ότι φέτος έχουμε περισσότερες επιλογές στο ρόστερ μας. Είναι πιο πλούσιο και έχουμε βάθος σε όλες τις θέσεις, πιστεύω ότι με τον καιρό οι καινούριοι παίκτες θα ανέβουν ακόμα περισσότερο και θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα".

Για τις τελευταίες αλλαγές παικτών: " Θέλαμε έναν ακόμα πλέι μέικερ και ο Κρστιτς είναι μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη. Είναι έμπειρος, γνωρίζει το πρωτάθλημα και είναι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση αφού έκανε προπονήσεις. Πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ. Δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την μεταγραφή του Γκάμπραντς, που ήταν μια πολύ καλή περίπτωση αλλά νομίζω ότι ακόμα και αν μείνουμε έτσι, μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή πορεία".

Για το θέμα του γηπέδου και τον κόσμο: " Δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου μας στα παιχνίδια. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλοι. Άλλωστε το τρίπτυχο διοίκηση-ομάδα-κόσμος είναι αυτό που έχει φέρει το Αιγάλεω μέχρι εδώ και αν κάτι από αυτά σπάσει, τότε θα επηρεαστεί όλη η ομάδα.

Απλά εγώ προσπαθώ να δημιουργώ όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για τους παίκτες μου και πιστεύω ότι το να πηγαίναμε στο Ελληνικό μας εξασφάλιζε αρκετά έσοδα και θα βελτίωνε τις συνθήκες στην ομάδα σημαντικά. Τελικά δεν έγινε αυτό και για μας δεν αλλάζει κάτι. Όπως θα παίζαμε στο Ελληνικό, έτσι θα παίξουμε και στο Αιγάλεω. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε το καλύτερο".

Ο Βλάντιμιρ Κρστιτς έφτασε στην Ελλάδα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έλεγχο ντόπινγκ και το απόγευμα γνώρισε το τεχνικό επιτελείο και τους νέους του συμπαίκτες.







TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ