ΑΡΗΣ

Σλοβακ... ίζει ο Μάσεϊ

Σλοβακ... ίζει ο Μάσεϊ
Μασει Καστλ

Παραμένει ο στόχος να βγάλει ο Τζερεμάια Μάσεϊ διαβατήριο από τη Σλοβάκια και ίσως το πετύχει

Η έκδοση του σλοβάκικου διαβατηρίου στον Τζερεμάια Μάσεϊ όπως είναι γνωστό θα του επιτρέψει να αγωνίζεται ως κοινοτικός ενώ παράλληλα θα ενεργοποιήσει την συμφωνία του με τον Άρη ώστε να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης για άλλα τρία χρόνια. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2010.
Η αρχική ενημέρωση που υπήρχε στην ΚΑΕ Άρης έκανε λόγο ότι το σλοβάκικο διαβατήριο του Μάσεϊ θα βρισκόταν στα χέρια τους το διάστημα 20-25 Μαρτίου. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και ούτε έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Χθες όμως και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μια νέα ευχάριστη εξέλιξη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αυτήν ο Μάσεϊ είναι πολύ πιθανό την ίδια ώρα που στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ 4-6 Μαΐου θα διεξάγεται το Final Four της φετινής Ευρωλίγκα είναι πολύ πιθανό ο Αμερικανός να βρεθεί στην Σλοβακία για να πάρει την υπηκοότητα της συγκεκριμένης χώρας όχι όμως και το διαβατήριο.

Ακόμα όμως και η εξέλιξη αυτή θα επιτρέψει στον Μάσεϊ να αγωνίζεται ως κοινοτικός και ουσιαστικά να τον χρίσει παίκτη του Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2010. Με λίγα λόγια η ώρα να σλοβακ…ίσει πλησιάζει.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ