ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι, περιμένουμε αντίδραση από τον Παναθηναϊκό"

Ο Κώστας Σλούκας στον πρώτο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό
Ο Κώστας Σλούκας στον πρώτο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Κώστας Σλούκας δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός έκανε ένα μεστό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο περιμένει να αντιδράσει στο δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Σλούκας μιλώντας στην ΕΡΤ αμέσως μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα μεστό παιχνίδι και πήραν τη νίκη, ενώ τόνισε ότι το μυαλό όλων είναι στο επόμενο παιχνίδι, στο οποίο θεωρεί ότι οι πράσινοι θα βγάλουν αντίδραση στο δεύτερο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλούκας: Για το ματς: "Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι. Ελέγξαμε τον ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει. Πετύχαμε μια εύκολη νίκη, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορούσε να αποδώσει καλύτερα".

Για το ότι πέτυχε λιγότερους πόντους από τον μέσο όρο του: "Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητα το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα. Σίγουρα έχουμε κάνει λάθη, πρέπει να τα μελετήσουμε και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι".

Για το επόμενο παιχνίδι: "Εγώ ευελπιστώ να κάνουμε το 2-0 σε τρεις μέρες από τώρα. Μέσα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετική εικόνα. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για το πρώτο δεκάλεπτο: "Η επίθεσή τους δεν ήταν πολύ καλή, δεν φταίει μόνο η άμυνα του Παναθηναϊκού. Περιμένουμε αντίδραση από τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι".

Για το αν το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια: "Δεν νομίζω γιατί και ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είχε θέμα με δύο - τρεις ημέρες. Και εμείς κάναμε προπόνηση για οκτώ ημέρες και χάσαμε τον ρυθμό μας".

Στην Game Night του Σαββάτου, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Βασίλη Σκουντή και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολιάζουν τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό της Stoiximan Basket League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ