ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σλούκας: "Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα στις δύσκολες στιγμές, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τρόπαια"

/  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο Κώστας Σλούκας EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Σλούκας, μίλησε στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της έναρξης της σεζόν 2024/25 και εστίασε στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς και την δύσκολη προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων.

Η αντίστροφη μέτρηση ενόψει του πρώτου τζάμπολ της σεζόν 2024/25 στη Stoiximan GBL έχει ξεκινήσει και ο ΕΣΑΚΕ - στα πλαίσια της παρουσίασης των 12 διεκδικητών του τίτλου - έκανε την αρχή με τον Παναθηναϊκό AKTOR και συμπεριέλαβε στο αφιέρωμά του δηλώσεις του Κώστα Σλούκα.

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης μίλησε για τις φιλοδοξίες και το δύσκολο έργο διατήρησης των κεκτημένων, το Super Cup, αλλά και για το γεγονός πως στις δύσκολες στιγμές θα είναι κλειδί η πίστη στο πλάνο του Εργκίν Αταμάν και η υποστήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του "τριφυλλιού":

"Η χρονιά αρχίζει δυναμικά με μια διοργάνωση που κρίνει ένα τρόπαιο, το λιγότερο σημαντικό αλλά για εμάς είναι. Είναι νωρίς ακόμη στη χρονιά, είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά το θέλουμε, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Θα είναι δύσκολο αλλά οφείλουμε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι παρότι είναι η αρχή της χρονιάς.

Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το back to back. Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη, θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να δείξουμε χαρακτήρα στις δύσκολες στιγμές.

Καταρχήν εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς. Για εμάς, να έχουμε καθαρό μυαλό, ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τα τρόπαια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ