ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σλούκας: "Θεωρώ πως θα παίξω στο Final Four, δεν καταλαβαίνω γιατί αποδοκιμάστηκα στο γήπεδο της Φενέρ"

Σλούκας: "Θεωρώ πως θα παίξω στο Final Four, δεν καταλαβαίνω γιατί αποδοκιμάστηκα στο γήπεδο της Φενέρ"
PRINT SCREEN

Αισιόδοξος ότι θα προλάβει να ξεπεράσει τη θλάση του και να αγωνιστεί στο Final Four της EuroLeague εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μίλησε και για τις ιδιαιτερότητες του επερχόμενου ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε.

Σε μπασκτικό camp στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" στη Λεωφόρο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/5) ο Κώστας Σλούκας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR εξέφρασε την αισιοδοξία του αναφορικά με τη συμμετοχή του στο Final Four της EuroLeague (24-26 Μαΐου), μίλησε για τις ιδιαιτερότητες του ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο των αρχικών συζητήσεών του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους πράσινους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο διεθνής γκαρντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Ναι κι εγώ ξεκίνησα μικρός, πηγαίνοντας σε camp, έχοντας φιλοδοξίες και όνειρα και όταν έβλεπα παίκτες πρότυπα για μένα, τα λόγια τους έμεναν χαραγμένα στο μυαλό μου και στην καρδιά μου.

Ισχύει, η αδερφή μου έχει σηκώσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στον σύλλογο. Είχε μία επιτυχημένη πορεία στον Παναθηναϊκό και η μοίρα τα έφερε έτσι να είμαι κι εγώ τώρα στον σύλλογο του Παναθηναϊκού.

Ναι θα προλάβω θεωρώ να παίξω στο Final Four. Με ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, αλλά κάνω εντατικές θεραπείες και πιστεύω θα είμαι εντάξει στον ημιτελικό με τη Φενέρ. Οι φιλοδοξίες μας είναι πάντα μεγάλες. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και με τη στήριξη του κόσμου μπορούμε να καταφέρουμε να βρεθούμε στον τελικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ναι, θα έχει ιδιαιτερότητες αυτό το ματς. Και όσον αφορά τη σχέση μου με τη Φενέρ, όπως καταλαβαίνετε. Φέτος αποδοκιμάστηκα στο γήπεδο της Φενέρ για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Λόγω του ότι σκόραρα πέρσι ένα δύσκολο καλάθι με την προηγούμενη ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ιδιαιτερότητες λόγω του Παπαγιάννη και του Καλάθη.

Γενικότερα δεν υπάρχουν, όμως, στο μυαλό μου τέτοια πράγματα. Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μου είναι να παίξουμε με πάθος και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση που θέλει όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.

Αυτά που είχα πει με τον πρόεδρο (σσ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο), όταν συναντηθήκαμε στην αρχή της χρονιάς, θα μείνουν μεταξύ μας εννοείται, αλλά φυσικά υπάρχουν φιλοδοξίες και όραμα για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Θέλω να πιστεύω ότι αρχής γενομένης από την Παρασκευή (24/5) θα κερδίσουμε για να βρεθούμε στον τελικό και από εκεί και πέρα θα παίξουμε τις πιθανότητέ μας για 40 λεπτά, για να κατακτήσουμε τον τίτλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR FINAL 4 EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ