ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σόφο": "Τελικό χωρίς βία"

"Σόφο": "Τελικό χωρίς βία"
Σχορτσανίτης Triple Crown

"Θέλουμε τελικό χωρίς βία" δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στην Triple Crown Academy

Τα παιδιά που είδαν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη κοντά τους ενθουσιάστηκαν και όλη την ώρα τον βομβάρδιζαν με ερωτήσεις, του μιλούσαν, ζητούσαν συμβουλές, ενώ ο Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό":
" Ελπίζω ο αγώνας να διεξαχθεί ομαλά, χωρίς να διαδραματιστούν επεισόδια. Θέλουμε να εξαλειφθούν φαινόμενα βίας από τα ελληνικά γήπεδα γιατί ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό αγαθό που πρέπει όλοι να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν. Ο καθένας απ’ την μεριά του πρέπει να συμβάλλει σ’ αυτό, ενώ όσον αφορά εμάς, στόχος μας είναι να προσφέρουμε θέαμα και να φέρουμε τις οικογένειες στο γήπεδο".

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Πάργκο

Σε ό,τι αφορά την προετομασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στα Πατήσια, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα έχει -όπως όλα δείχνουν- τον Τζανίρο Πάργκο σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη αναμέτρηση. Ο Αμερικανός προπόνηθηκε την Τρίτη, αλλά δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα και η συμμετοχή του (που μοιάζει απίθανη) θα αποφασιστεί το πρωί της Τετάρτης.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ακολουθεί ο τελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο "δράκος" δεν θέλει να ρισκάρει την κατάσταση των προσαγωγών του και ίσως προτιμήσει να τον αφήσει εκτός ρόστερ, ώστε να είναι έτοιμος την Κυριακή. Ο Γιαννάκης, ενόψει της αναμέτρησης με τους πράσινους, ζήτησε από το κλειστό του Ελληνικού μια μέρα για προπόνηση και την πήρε, οπότε την Παρασκευή οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στο Ελληνικό.

Βούιτσιτς: "Από την Πέμπτη ο τελικός"

Στο μεταξύ, ο Νίκολα Βούιτσιτς μίλησε στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ για το ματς με την Ένωση: "Η ΑΕΚ προέρχεται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πανελληνίου και θέλει να αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαία. Ξέρω ότι υπάρχει έξτρα κίνητρο όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό τόσο για τους παίκτες όσο και για τους θεατές. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως κάνουμε στα τελευταία μας παιχνίδια. Στο μυαλό μας είναι μόνο αυτό το παιχνίδι από την Πέμπτη θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον τελικό του κυπέλλου. Πρώτα πρέπει να μείνουμε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος".










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ