ΠΑΟΚ

Σοκ με Χαρίση

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ
Χαρίσης 51;

Κάταγμα στον αγκώνα υπέστη ο Χρήστος Χαρίσης που τέθηκε νοκ άουτ για τους επόμενους δύο μήνες

Ο 32χρονος πλέι μέικερ, που χτύπησε στον αγκώνα σε μία φάση της χθεσινής προπόνησης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις σήμερα το πρωί και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κεφαλής κερκίδος με παρεκτόπιση στον αγκώνα του αριστερού του χεριού.
Για το λόγο αυτό ο Χαρίσης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αύριο το πρωί, της Παρασκευής (05/12), από τον χειρούργο ορθοπεδικό Κώστα Σαμαρά. Όσο για τον χρόνο της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται ότι μπορεί να φτάσει ακόμη και τους δύο μήνες.

Γκρέγκορι: "Με την ίδια προσοχή και σεβασμό"


Για τον Σαββατιάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ στην Καβάλα, τη σημασία του οποίου και την πεποίθηση πως η ομάδα βρίσκει σιγά - σιγά τον εαυτό της και έχει τη δυνατότητα να πετύχει τους στόχους της εξέφρασαν μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης στο PAOK Sports Arena τόσο ο Κένι Γκρέγκορι όσο και ο Βασίλης Σύμτσακ.

" Είναι βέβαιο πως βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση πλέον και παίζουμε με μεγαλύτερη ένταση, ενώ μοιάζουμε και περισσότερο ομάδα", παραδέχθηκε ο Γκρέγκορι με τον Αμερικανό φόργουορντ του ΠΑΟΚ να πρόσθεσε ότι: " Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για μας, γιατί είναι παιχνίδι εκτός έδρας, και παράλληλα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την τρίτη μας νίκη στη σειρά.

Θα είναι δύσκολο, γιατί τη νίκη θα κυνηγήσουν σίγουρα και οι γηπεδούχοι, αλλά πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε με τη νίκη το Σάββατο

", και συνέχισε: " Δεν έχουν επίσης σημασία τα ονομαστικά μεγέθη των ομάδων. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι το λογικό φαβορί, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Καβάλα με την ίδια προσοχή και σεβασμό όπως και τις μεγάλες ομάδες, είναι το ίδιο με το να παίζεις Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Το ότι είμαστε το φαβορί δεν σημαίνει έξτρα πίεση, απλά πρέπει να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε τη δουλειά μας".

"Παίζουμε πιο σκληρά"


Σχολιάζοντας την αλλαγή στο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια είπε : " Η αλλαγή μας έγκειται κυρίως στο ότι βγάζουμε περισσότερη ένταση στην προπόνηση και παίζουμε πιο σκληρά μέσα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να προσανατολιστούμε περισσότερο στην ενίσχυση της άμυνάς μας, γιατί εκεί ήταν το αδύνατό μας σημείο. Δεν μπορείς να ανησυχείς ιδιαίτερα για την επίθεση, γιατί είναι περισσότερο θέμα μέρας, άλλες φορές τα σουτ θα μπουν κι άλλες όχι. Στην άμυνά σου όμως μπορείς να βασίζεσαι πάντα".

"Να μην επικεντρωθούμε στον Ντάνιελς"


Ακόμη, απαντώντας σε ερώτηση για το ρόλο που θα παίξει η παρουσία του Ουίλιαμ Ντάνιελς για την Καβάλα, καθώς και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, σχολίασε τα εξής: " Γνωρίζω τον Ντάνιελς από το φιλικό που παίξαμε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρόκειται για έναν νεαρό και πολύ καλό παίκτη, που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους ψηλούς λόγω των miss-match.

Παρόλα αυτά, δε νομίζω ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτόν, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας σαν ομάδα. Είναι σίγουρο επίσης, πως η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ενθουσιώδης, αυτό συμβαίνει πάντα με τις ομάδες που παίζουν για πρώτη φορά στην Α1 και έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με ομάδες που δεν έχουν ξαναπαίξει στο γήπεδό τους και βέβαια να τις κερδίσουν. Αυτό όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να μας επηρεάσει, μάλλον πρόκληση είναι για μας. Απλά πρέπει να πάμε και να κάνουμε τη δουλειά μας

".

Σύμτσακ: "Έξτρα κίνητρο για τον Χρήστο"


Από την πλευρά του ο Βασίλης Σύμτσακ δήλωσε: " Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να αναφερθώ στον τραυματισμό του Χαρίση και να πω ότι αποτελεί σίγουρα πλήγμα για μας, γιατί ο Χρήστος είναι σημαντικότατη μονάδα για την ομάδα και σαν χαρακτήρας και σαν αθλητής. Θα έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για την Καβάλα λοιπόν, για τον Χρήστο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, προερχόμαστε από δύο νίκες και θέλουμε και την τρίτη σερί.

Δεν υποτιμούμε την Καβάλα λόγω όλων αυτών που έχουν γίνει όλη τη χρονιά, πιστεύω θα πάμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και θα το κερδίσουμε. Είναι σίγουρο πως θα προσέξουμε το παιχνίδι, δεν μας παίρνει να μην το κάνουμε, γιατί έχουμε μείνει πίσω σε σχέση με αυτά που περιμέναμε από εμάς για την ομάδα, οπότε θέλουμε πάνω απ’ όλα να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Έχουμε 12 ισάξιους παίκτες και πιστεύω πως θα μπορέσουμε να τους πιέσουμε, σύμφωνα πάντα με τις εντολές του προπονητή, και να τους εμποδίσουμε να παίξουν αυτό που μπορούν, σίγουρα δε να μην κάνουν το παιχνίδι που έκαναν με τα Τρίκαλα. Έχουμε την ψυχολογία, αρκεί να την εκμεταλλευτούμε σωστά. Ακριβώς στον τομέα αυτό της ψυχολογίας έχουμε βελτιωθεί πολύ, αυτό πιστεύω είναι το κλειδί και σίγουρα μετά τις δύο τελευταίες νίκες πιστεύουμε πολύ περισσότερο στον εαυτό μας και στην ομάδα



".

Τέλος, σχετικά με την πιθανότητα παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, τόνισε : " Όπου και να παίξαμε φέτος, είχαμε την παρουσία των φιλάθλων μας, έχουν έρθει να μας υποστηρίξουν. Είναι πάρα πολύ σημαντικοί για μας".
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ