NBA

Σοκ με Γιάο! Χάνει τη σεζόν

Σοκ με Γιάο Μινγκ. Ο Κινέζος σέντερ χάνει το υπόλοιπο των πλέι-οφ λόγω τραυματισμού στο πόδι (videos)

Σοκ στο Χιούστον! Τα νέα από το ιατρικό τιμ δεν είναι καλά κι ο Γιάο Μινγκ θα μείνει εκτός από τα πλέι-οφ. Ο Κινέζος σέντερ τραυματίστηκε στο πόδι και δεν θα ενισχύσει τους Ρόκετς στην προσπάθεια τους. Ο Γιάο αποχώρησε κουτσαίνοντας από το τελευταίο παιχνίδι (2-1). Το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώθηκε ότι οι νέες εξετάσεις δείχνουν ότι ο ύψους 2.27 σέντερ θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για 8-12 βδομάδες.
Η "κολώνα" του Χιούστον έχει ταλαιπωρεί από αρκετούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα έμεινε εκτός (5ο μετατάρσιο) τέσσερα ματς πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της σεζόν 2005-2006. Επίσης έσπασε το πόδι του τον Φεβρουάριο του 2008, χάνοντας όλα τα ματς ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Πρέπει να παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι χρειάζεται να βοηθήσουν για τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε συλλογική προσπάθεια" τόνισεο Ρικ Έιντελμαν, που πρόσθεσε ότι "κερδίσαμε αρκετά παιχνίδια με απώλειες όλη τη χρονιά. Πρέπει να παλέψουμε με αυτούς που έχουμε. Τα παιδιά πιστεύουν πολύ στους εαυτούς τους".

Το θέμα από το ESPN



Αφιέρωμα στον Γιάο












TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ