ABA LEAGUE

Σοκαριστική στιγμή σε αγώνα της ABA League, ο Ζίγκα Ντανέου έπεσε στο παρκέ με το κεφάλι και αποχώρησε με φορείο

Σοκαριστική στιγμή σε αγώνα της ABA League, ο Ζίγκα Ντανέου έπεσε στο παρκέ με το κεφάλι και αποχώρησε με φορείο
PRINTSCREEN

Μία τρομακτική φάση εκτυλίχθηκε στον αγώνα της FMP με την Τσεντεβίτα Ολίμπια, αφού ο Ζίγκα Ντανέου έπεσε με το κεφάλι στο παρκέ σε προσπάθειά του να κάνει τάπα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο από το παρκέ.

Ο Ζίγκα Ντανέου (22 χρονών, 2.01 μέτρα) της Τσεντεβίτα Ολίμπια στάθηκε άτυχος στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με την FMP (ήττα με 75-62), αφού είχε μία σοκαριστική πτώση στο παρκέ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του.

Ο εγγονός του θρυλικού Ίβο Ντανέου - και γιος του, επίσης παλαίμαχου, Γιάκα Ντανέου - προσπάθησε στο φινάλε του αγώνα να κόψει τον Γιόβαν Νόβακ της FMP. Την στιγμή όμως που σηκώθηκε βρέθηκε από κάτω του ο - συμπαίκτης του - Ζοάν Μπερινγκέρ, με αποτέλεσμα ο Ντανέου να χάσει την ισορροπία του και να πέσει με το κεφάλι στο παρκέ.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα ιατρικά επιτελεία και των δύο ομάδων, σταθεροποιώντας τον αυχένα του νεαρού φόργουορντ, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από το παρκέ, με συμπαίκτες, αντιπάλους και φιλάθλους να μην κρύβουν την ανησυχία τους. Προς ανακούφιση όλων, η Τσεντεβίτα Ολίμπια ανακοίνωσε ότι ο νεαρός Σλοβένος απέφυγε κάποιον σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα ή στο κεφάλι.

Ως ένδειξη σεβασμού, οι δύο ομάδες απλώς άφησαν την μπάλα στο παρκέ στα τελευταία 21 δευτερόλεπτα του αγώνα, απλώς για να κυλήσει ο χρόνος.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Ντανέου. ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρές εικόνες:

TAGS ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ