Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σορώτος: "Κύριοι τα καταφέρατε"

Σορώτος: "Κύριοι τα καταφέρατε"
Σορώτος

Ο Κώστας Σορώτος που στήριξε την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου πήρε θέση για τη διάλυση της

Ο τεχνικός της Δάφνης μίλησε με σκληρά λόγια για όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου λέγοντας: " Με αποτροπιασμό πληροφορήθηκα την ουσιαστική εξαφάνιση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Π. Φαλήρου που είχα την τύχη και τη χαρά να υπηρετήσω για έξι χρόνια.

Νομίζω ότι ήταν η κατάληξη ενός πενταετούς σκανδαλώδους σχεδίου που ξεκίνησε από τα ίδια πρόσωπα τα οποία ήταν στο Δ.Σ. του ΑΟΠΦ το καλοκαίρι του 2003 και εμπόδισαν λυσσασμένα την προσπάθεια να παίξει η ομάδα στην Α1.

Συνεχίστηκε το καλοκαίρι του 2006 από τα ίδια πρόσωπα που αρχικά κατέστησαν την ανδρική ομάδα του συλλόγου αποπαίδι με συνέπεια την πλήρη απαξίωσή της την ίδια στιγμή που για το πόλο και τη γυναικεία ομάδα δίνονταν μεγάλα ποσά.

Κύριοι τα καταφέρατε και εξαφανίσατε την ιστορία του συλλόγου γιατί ό,τι κι αν κάνετε με το αγαπημένο σας πόλο η πραγματικότητα είναι μία και δεν μπορεί να αλλάξει: Το τμήμα μπάσκετ έδωσε στον σύλλογο φήμη, στους ανθρώπους του συγκίνηση και σε όλους εμάς μνήμες ανεξίτηλες, που δεν θα νιώσετε ποτέ από το αγαπημένο σας πόλο.

Συγχαρητήρια και πείτε και στον δήμαρχο ότι το γήπεδο που εγκαινιάζεται εδώ και πέντε χρόνια δεν είναι ανάγκη να το εξαγγέλλει πια. Ετσι κι αλλιώς δεν θα έχει τίποτα να στεγάσει".







TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ