ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Σοβαρές καταγγελίες για Νάναλι από τα σερβικά ΜΜΕ: "Χαστούκισε τον Λαρεντζάκη στη φυσούνα και απείλησε δημοσιογράφους"

Σοβαρές καταγγελίες για Νάναλι από τα σερβικά ΜΜΕ: "Χαστούκισε τον Λαρεντζάκη στη φυσούνα και απείλησε δημοσιογράφους"
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Σερβικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι ο Τζέιμς Νάναλι χαστούκισε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στη φυσούνα της Stark Arena στο περυσινό ματς της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό και ότι απείλησε δημοσιογράφους ότι θα τους σπάσει τα τηλέφωνα, μετά από το Game 5 των playoffs της EuroLeague 2022/23 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η σχέση ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Τζέιμς Νάναλι, μετά από το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σε συνέχεια της ανάρτησης του Αμερικανού για τον σύλλογο, τον οποίο και κατηγόρησε ότι δεν κατέβαλε εγκαίρως τους μισθούς του για 2 χρόνια, σερβικά ΜΜΕ προχώρησαν σε σοβαρές αναφορές για τη συμπεριφορά του 34χρονου γκαρντ/φόργουορντ.

Ειδικότερα, δημοσιεύματα από τη Σερβία υποστηρίζουν ότι η ομάδα τούς αποκάλυψε περιστατικά που κλήθηκε να αντιμετωπίσει εξαιτίας του Αμερικανού. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο Νάναλι χαστούκισε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στη φυσούνα της Stark Arena στο ημίχρονο της περυσινής αναμέτρησης των Σέρβων με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι.

Επιπλέον, αναφέρουν ότι μετά από το Game 5 των playoffs της EuroLeague 2022/23 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νάναλι απείλησε δημοσιογράφους ότι θα τους σπάσει τα τηλέφωνα. Σε όλες τις περιπτώσεις, η Παρτίζαν κλήθηκε να διαχειριστεί τη συμπεριφορά του Αμερικανού και να περιορίσει τον "θόρυβο", όπως σημειώνεται, χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ