ΑΡΗΣ

Σούμποτιτς: "Ο Τάκερ θέλει να φύγει"

Σούμποτιτς: "Ο Τάκερ θέλει να φύγει"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον κόουτς του Άρη, Λευτέρη Σούμποτιτς ο Τάκερ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τους "κιτρινόμαυρους".

" Δεν έπαιξε πολύ, φαίνεται ότι τον πείραξε όλα όσα έχουν γίνει... Δεν με νοιάζει πόσο παίζει ο καθένας, εγώ θέλω όποιος μπαίνει να παίζει το 100% των δυνατοτήτων του", ανέφερε ο Σούμποτιτς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Δεν θα πω ότι ήταν αδιάφορος ο Τάκερ, αλλά στην επίθεση έδινε πάσες, δεν πήρε προσπάθειες, αλλά έτρεξε στην άμυνα. Δεν το βλέπω σαν πρόβλημα...".

Έπειτα πρόσθεσε: " Όντως έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει, αλλά πως να φύγει; Είναι ξένος, έχει καλό συμβόλαιο και πρέπει να ακολουθήσει τους κανόνες ομάδας. Μου είπε πως ο λόγος που θέλει να φύγει είναι ότι βαρέθηκε να χάνει.

Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής, γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε παίκτες στην Ευρώπη, αν προχωρήσουμε. Θα συζητήσω μαζί του. Δεν υπάρχουν καλοί παίκτες στην αγορά. Μπορείς να βρεις παίκτη που θα σου αλλάξει την εικόνα; Εγώ βλέπω ότι είναι πολύ δύσκολη η αγορά, δεν βλέπω κάτι που να είναι πολύ ενδιαφέρον".

Όσον αφορά ο ματς δήλωσε: "Ήταν σημαντικό παιχνίδι γιατί ήταν και το πρώτο δικό μου στο Παλέ μετά από πολύ καιρό και γιατί ήταν το πρώτο εντός έδρας μετά από τρία συνεχόμενα εκτός. Είχα την ευκαιρία να δω τρία παιχνίδια του Κολοσσού τις τελευταίες τρεις ημέρες και θα συμφωνήσω με τον Γιάννη (Σφαιρόπουλο) ότι είναι ομάδα που παλεύει και εντός και εκτός έδρας. Μέχρι το 30' παίξαμε καταπληκτική άμυνα και το μόνο που με ενοχλεί είναι τα 26 λάθη που κάναμε. Σήμερα είχαμε την διαφορά, αλλά αυτό μπορεί να μας κοστίσει σε άλλα παιχνίδια. Η άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, όπου και δεχτήκαμε 15 και 11 πόντους αντίστοιχα είναι αυτό που ζητάω εγώ από τα παιδιά και αυτό που μας οδηγήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς”.

Σφαιρόπουλος: "Πάλεψαν τα παιδιά"

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: " Είναι μια δίκαιη νίκη του Άρη, πήρε διαφορά από το πρώτο ημίχρονο και δίκαια στο τέλος κράτησε το σκορ και πήρε εύκολα τη νίκη. Για μας ήταν σημαντικό να αντιδράσουμε μετά το τελευταίο παιχνίδι που είχαμε στην έδρα μας.

Αντιδράσαμε, πάλεψαν τα παιδιά, αλλά πρέπει να είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα, γιατί ξεκίνησε το παιχνίδι και ενώ θέλαμε να παίξουμε άμυνα, τελικά επιτρέψαμε τον Άρη να σκοράρει 43 πόντους.

Ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να το γυρίσουμε, αλλά θεωρώ ότι το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, με πιο καλή άμυνα, πιο σκληρή, μπήκαμε πιο αποφασιστικά σε αυτό το κομμάτι. Αναγκάσαμε τον Άρη να κάνει 26 λάθη μέσα στην έδρα του, 4-5 επιθέσεις με βεβιασμένο σουτ ή χωρίς να κάνει σουτ στα 24'' και αυτά είναι τα θετικά.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα πάλεψε όπως θέλω να παλεύει. Ο Κολοσσός είναι ομάδα που θέλουμε να παλεύει σε όλα τα γήπεδο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ