ΑΡΗΣ

Σούμποτιτς: "Σημαντικό ματς για εμάς"

Σούμποτιτς: "Σημαντικό ματς για εμάς"
INTIME SPORTS

Να αποφύγουν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους θέλει ο Λευτέρης Σούμποτιτς από τους παίκτες του στο καθοριστικό ματς με τον Πανιώνιο (Σάββατο, 17:00).

" Ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας", ήταν τα πρώτα του λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Έπειτα πρόσθεσε: " Αφενός γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας στο Πρωτάθλημα και αφετέρου γιατί θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα και παρουσιάζεται πολύ δυνατή κυρίως μέσα στην έδρα της. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δείξαμε κάποια στοιχεία μη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά. Δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη και γι' αυτό δουλεύουμε πάνω σε αυτά.

Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις μας να κάνουμε τους παίκτες που απουσίαζαν λόγω τραυματισμού να αποκτήσουν ρυθμό και να μας βοηθήσουν περισσότερο στη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να παίξουμε πολύ καλά στην άμυνα γιατί αγωνιζόμαστε με μια ομάδα που θα διεκδικήσει τη νίκη την οποία χρειάζεται για πολλούς λόγους. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε".

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης: " Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα και θέλει να πάρει τη νίκη στο μεταξύ μας ματς. Το ίδιο όμως θέλουμε και εμείς από την πλευρά μας ώστε να συνεχίσουμε τις νίκες στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος και να τερματίσουμε στη καλύτερη δυνατή θέση.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μη χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του γιατί θα δώσουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο αγωνιζόμενος και στην έδρα του να το εκμεταλλευτεί. Προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τον ρυθμό μας καθώς επανήλθαν οι παίκτες που απουσίαζαν λόγω τραυματισμών .Θα κάνουμε τα πάντα λοιπόν για να πάρουμε τη νίκη".

Ο Ελληνοσλοβένος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του τους Μπόμπι Μπράουν, Μπρένταν Γουίντερς, Χρήστο Ταπούτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Νίκο Χατζηβρέττα, Κώστα Χαραλαμπίδη, Φάνη Κουμπούρα, Έντιν Μπάβτσιτς, Λίνο Χρυσικόπουλο, Κώστα Σλούκα, Δημήτρη Βεργίνη και Τζον Τόμας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ