ΑΡΗΣ

Σούμποτιτς: "Σημαντικός για πολλούς λόγους"

Σούμποτιτς: "Σημαντικός για πολλούς λόγους"
INTIME SPORTS

Με μία μεσημεριανή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώθηκε η εν Θεσσαλονίκη προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά (02/04, 17:00).

Η προετοιμασία του Άρη πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με μία τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ όπου και θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή ή όχι του Χρήστου Ταπούτου.

Ο διεθνής φόργουορντ του Άρη πρόκειται να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή την ίδια ώρα που οι Νίκος Χατζηβρέττας, Έντιν Μπάβτσιτς και Μπρένταν Ουίντερς βρίσκονται κανονικά στην διάθεσή του.

" Ο αυριανός αγώνας με το Μαρούσι είναι πολύ σημαντικός για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι χρειαζόμαστε τη νίκη για να μείνουμε σε τροχιά τετράδας καθώς δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες.

Έχω πει ότι για να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη της κανονικής περιόδου πρέπει να κερδίζουμε αγώνες και εκτός έδρας. Και αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο απέναντι στο Μαρούσι Το Μαρούσι είναι μια καλή ομάδα της οποίας το παιχνίδι βασίζεται κυρίως στο Μπάγκαριτς έτσι πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο παίκτη χωρίς βέβαια να υποτιμούμε τους υπόλοιπους.

Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία μας όλες αυτές τις μέρες ήταν ελλιπής καθώς έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για το αυριανό ματς.

Εμείς πάμε για να κερδίσουμε συνεχίζοντας τις καλές μας εμφανίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, να παίξουμε ομαδικά ώστε να πάρουμε τη νίκη σε ένα κομβικό σημείο της χρονιάς", τόνισε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός του Άρη, Λευτέρης Σούμποτιτς.

Κι όσο για τον Έντιν Μπάβτσιτς ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Άρη πρόσθεσε: " Το παιχνίδι με το Μαρούσι είναι πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο. Πρέπει να κερδίσουμε ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά.

Έχουμε μπροστά μας τέσσερα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε ώστε να τερματίσουμε στην καλύτερη θέση στην κατάταξη της κανονικής περιόδου. Το Μαρούσι είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε καλά ώστε να πάρουμε τη νίκη. Από το Μαρούσι γνωρίζω καλά τον Κογιαντίνοβιτς ο οποίος είναι συμπαίκτης μου στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην αφήσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλο να επιβάλλει το ρυθμό του. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε στο αυριανό παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ