ΑΡΗΣ

Σούμποτιτς: "Θα κάνουμε τα πάντα"

Σούμποτιτς: "Θα κάνουμε τα πάντα"
INTIME SPORTS

Έτοιμος για την υπέρβαση είναι ο Άρης ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει το "μπρέικ" κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη το απόγευμα στην Πυλαία (19:00-Novasports). Χωρίς Ταπούτο, αμφίβολος ο Γουίντερς

Ο Άρης δεν θα έχει εύκολο έργο στο παιχνίδι της Τετάρτης και αυτό το γνωρίζει καλά ο Λευτέρης Σούμποτιτς ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Ο Ελληνοσλοβένος προπονητής στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

"Αγωνιζόμαστε με τον ΠΑΟΚ στον τρίτο αγώνα της σειράς και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, βελτιώνοντας κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας. Εκεί που πρέπει πρωτίστως να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση είναι η άμυνα μας", τόνισε στην αρχική τοποθέτηση ο τεχνικός του Άρης και συνέχισε:

"Επίσης να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να επιβάλλει το ρυθμό του και εμείς να είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγάμε στο σκορ. Πρέπει να παίξουμε με απόλυτη συγκέντρωση γιατί χρειαζόμαστε μια νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ για να κάνουμε ένα βήμα επίτευξης του στόχου μας.

Δυστυχώς οι τραυματισμοί στην ομάδα μου είναι σύνηθες φαινόμενο και πρέπει να πορευτούμε με αυτούς. Ο Ταπούτος δεν θα αγωνιστεί και αμφίβολος είναι και ο Γουίντερς. Παρόλα αυτά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Από την πλευρά του, ο Μπόμπι Μπράουν υπογράμμισε: "Είναι ο τρίτος αγώνας της τελικής φάσης που θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Ισοφαρίσαμε τη σειρά το Σάββατο και τώρα θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να κάνουμε το μπρέικ.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας για να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Ταπούτο όπως και τον Γουίντερς ο οποίος είναι αμφίβολος. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά με τους παίκτες που θα αγωνιστούν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ