ΑΡΗΣ

Σούμποτιτς: "Το μπάσκετ που μπορούμε"

Σούμποτιτς: "Το μπάσκετ που μπορούμε"
INTIME SPORTS

Με μία απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό πρώτο μικρό τελικό των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena (26/05, 19:00).

Ένα παιχνίδι όπου Λευτέρης Σούμποτιτς σε αντίθεση με την ημιτελική σειρά κόντρα στον Ολυμπιακό θα μπορεί8 να υπολογίζει και πάλι τόσο στον Κώστα Σλούκα που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και στον Χρήστο Ταπούτο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στην διάθεση του Ελληνοσλοβένου τεχνικού του Άρη θα είναι και ο Μπόμπι Μπράουν με τον Αμερικανό πλέι μέικερ να προφυλάχθηκε στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό όχι όμως και στον τραυματία Μπρένταν Ουίντερς.

"Ξεκινάμε την τελική φάση του Πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Τα παιχνίδια αυτά αφενός είναι πολύ σημαντικά καθώς η Θεσσαλονίκη αναβιώνει στιγμές του παρελθόντος και αφετέρου γιατί μια από τις ομάδες της πόλης μας θα διεκδικήσει μια θέση στην Ευρωλίγκα.

Εμείς παίζουμε με μειονέκτημα έδρας στη σειρά αυτή και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Αυτό θα γίνει έχοντας απόλυτη προσήλωση και συγκέντρωση σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Οι παίκτες που απείχαν από τα τελευταία παιχνίδια δεν είναι όσο έτοιμοι θα θέλαμε και το χειρότερο είναι ότι αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση είναι ο Γουίντερς. Θα πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Τέλος, ευχόμαστε όλοι μέσα από τα παιχνίδια αυτά κερδισμένο να βγει το άθλημα που όλοι αγαπάμε", υποστήριξε ο Σούμποτιτς σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για τον Κώστα Σλούκα ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη τόνισε: "Φτάσαμε στην τελική φάση του Πρωταθλήματος που είναι και το πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Ο στόχος μας είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρωλίγκα.

Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός αυτό από μόνο του κάνει τη σειρά αυτή ενδιαφέρουσα. Ελπίζουμε τα γήπεδα να είναι γεμάτα και όλοι να ευχαριστηθούν το μπάσκετ που θα παρακολουθήσουν. Παρά το ότι προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα έχοντας προβλήματα τραυματισμών θα δώσουμε τα πάντα για να «σπάσουμε» το πλεονέκτημα της έδρας του αντιπάλου.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέψουμε στον ΠΑΟΚ να επιβάλλει το ρυθμό του. Με όλες μας τις δυνάμεις θα παλέψουμε ώστε να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ