ΕΟΚ

Σπανούλης, Διαμαντίδης, Ντικούδης, Τσαρτσαρής είδαν την Εθνική Παμπαίδων στα Άνω Λιόσια

INTIME SPORTS

Το ματς της εθνικής ομάδας παμπαίδων με την Κροατία παρακολούθησαν ο Βασίλης Σπανούλης, μαζί με τους Διαμαντίδη, Ντικούδη, Τσαρτσαρή.

Στη Sunel Arena βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας ο προπονητής της Μονακό και της Εθνικής Ανδρών, Βασίλης Σπανούλης, μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Δήμο Ντικούδη, Κώστα Τσαρτσαρή για να παρακολουθήσουν το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Παμπαίδων με την αντίστοιχη της Κροατίας (76-83).

Η ομάδα που προπονεί ο Γιάννης Σιούτης είχε κορυφαίους σκόρερ τους Κεροβασίλη (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ) – Σπανό (16 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), με τον Φαλού Εντιαγέ του Κολοσσού Ρόδου να γεμίζει τη στατιστική του με 5 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 μπλοκ σε 16:39. Οκτώ πόντους έβαλε σε 20:11 ο Θανάσης Σπανούλης, ενώ οι Ζλόπασα (21 πόντοι, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα), Μπγέλιτς (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Βιντάκοβιτς (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ) ξεχώρισαν από την Κροατία.

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ