ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπανούλης: "Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό"

Σπανούλης: "Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό"
ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την αποκάλυψη ότι είχε πρόταση να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, έκανε ο Βασίλης Σπανούλης

" Ναι είχα προσφορά. Δεν την δέχτηκα και τώρα δεν θα ήθελα να εξηγήσω τους λόγους, απλά αυτή τη στιγμή προτιμώ να παίξω στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να μιλήσω για οικονομικές προσφορές. Απλώς, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που με κέρδισε, μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει και πόσο πολύ με σέβεται πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν αθλητή και τα ίδια ισχύουν και από την πλευρά μου. Το επαναλαμβάνω ότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός και δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή για μένα αυτή τη στιγμή από το να πάω στον Παναθηναϊκό", είπε ο 25χρονος γκαρντ στον SuperSport FM.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής και τα στραβοπατήματα στο τουρνουά του Στρασβούργου: " Κατά την περίοδο προετοιμασίας είναι δύσκολο να αποδώσεις όπως θέλεις. Δεν είναι στόχος να αποδώσεις το καλύτερο δυνατό σε ματς προετοιμασίας και ιδίως στο πρώτο τουρνουά. Σίγουρα ξεπιαστήκαμε λίγο, νιώθουμε καλύτερα και παιχνίδι με παιχνίδι καταλάβαμε κι εμείς ότι είναι σημαντικό να αρχίζουμε να παίζουμε καλά για να είμαστε έτοιμοι στην Ισπανία".

" Δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Δεν αρχίσαμε καλά όμως στο ενδιάμεσο παιχνίδι με την Γαλλία παίξαμε αρκετά καλά. Είναι λογικό σε φιλικά παιχνίδια και ιδίως όταν προερχόμαστε από περίοδο προετοιμασίας. Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τον ρυθμό της, πολλά παιδιά μένουν εκτός δεκάδας για να ξεκουραστούν. Είναι λογικά όλα αυτά. Πιστεύω ότι η ομάδα δεν πρέπει να κρίνεται από τα φιλικά παιχνίδια, ειδικά εφόσον είναι τόσο νωρίς ακόμη".

Όσον αφορά στους στόχους της Εθνικής και στην πιθανότητα να μην πάρει το χρυσό μετάλλιο, είπε: " Έχει δημιουργηθεί μία εικόνα ότι η Εθνική πάει να πάρει το χρυσό και τίποτα άλλο δεν θα είναι επιτυχία. Η ομάδα έχει δείξει τον χαρακτήρα της και πόση ποιότητα διαθέτει. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μην αδικήσουμε και τους εαυτούς μας. Πρόκειται για μια λαμπρή γενιά που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται στις πιο ψηλές θέσεις παγκοσμίως. Κατ’ αρχήν πρέπει να έχουμε υγεία γιατί είχαμε και το συμβάν του Αντώνη Φώτση που μας στενοχώρησε όλους και να έχουμε και λίγη τύχη και όλα θα πάνε καλά".

Τέλος, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Φώτση, είπε: " Κάθε παίκτης που τραυματίζεται σε αυτή την ομάδα είναι σημαντικός γιατί σημαντική είναι η προσφορά όλων όσων ανήκουν στην Εθνική. Ιδιαίτερα την θέση την δική του ο Αντώνης την ξέρει καλά γιατί την παίζει χρόνια, οι προπονητές τον είχαν από την αρχή και βρισκόταν σε καλή κατάσταση και σίγουρα είναι ένα πλήγμα. Ωστόσο, πιστεύω ότι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος και θα βρεθούν άλλα παιδιά να αναπληρώσουν το κενό του Αντώνη, αν χρειαστεί".







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ