ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Ήμασταν πεινασμένοι"

Σπανούλης: "Ήμασταν πεινασμένοι"
dilosis

"Ήμασταν πεινασμένοι" είπε ο Σπανούλης, την ανωτερότητα του ΠΑΟ παραδέχθηκαν Βούισιτς και Τσίλντρες

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε: " Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι. Δεν ήμαστε και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Έχουμε βγει εκτός δύο στόχων. Δεν γίνεται να κερδίζουμε πάντα. Αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, μια μικρογραφία της ζωής. Δεν τα παρατήσαμε όμως. Έτσι χτίζονται οι χαρακτήρες και οι μεγάλες ομάδες. Απόψε ήμασταν "πεινασμένοι". Ο κόσμος ήταν κοντά μας. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη σ' αυτή την ομάδα. Είμαστε πρώτοι. Θα μπορούσαμε και μεγαλύτερη διαφορά. Βάλαμε όσα δεν βάζαμε στα προηγούμενα ματς. Δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε όμως". Ο Σπανούλης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, πλέκοντας το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη: " Πρέπει να σταθώ στην παρουσία του Διαμαντίδη. Όλοι έπαιξαν καλά, αλλά ακόμη ένα μεγαλύτερο "μπράβο" στον Δημήτρη".

Μπατίστ: «Θαύμα αν χάναμε»

Δεν πίστευε ότι μπορεί να έχανε ο Παναθηναϊκός αυτό το παιχνίδι ο Μάικ Μπατίστ. "Μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα και την απώλεια του κυπέλλου, μας είχε μείνει ένας στόχος να υπερασπιστούμε. Αν χάναμε σήμερα θα ήταν ένα μικρό θαύμα. Παίξαμε πολύ καλά", τόνισε.

Από την μεριά του ο Νίκολα Πέκοβιτς τόνισε ότι: "Όλοι οι παίκτες δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας μετά τις απώλειες που είχαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Σήμερα ήταν το βράδυ των "κοντών". Τα έβαλαν όλα. Ακόμα όμως δεν έχουμε κερδίσει την πρώτη θέση".

Βούισιτς: "Ο ΠΑΟ ήταν σε μεγάλη βραδιά"

Από την πλευρά του, ο Νίκολα Βούισιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το σπουδαίο ματς. Ξέραμε από πριν ότι είναι μια ομάδα με περηφάνεια και θα έμπαινε μέσα να κερδίσει. Ήταν καλύτερος και νίκησε. Εμείς είχαμε δύο σημαντικές απουσίες, τον Μπουρούση και τον Κλέιζα, και παρότι προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας δεν τα καταφέραμε".

Τσίλντρες: "Έπαιξαν πολύ καλά"

Και ο Τζος Τσίλντρες τόνισε την πολύ καλή απόδοση που είχε ο Παναθηναϊκός, λέγοντας " έπαιξαν πολύ καλά, τι άλλο μποορύμε να πούμε. Είχαν εκπληκτικό ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα. Εμείς προσπαθήσαμε, αλλά κάθε φορά που πηγαίναμε κοντά στο σκορ, δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα. Προφανώς και πρέπει να νικήσουμε εδώ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ