ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπανούλης και με τη βούλα

Σπανούλης και με τη βούλα
σπανουλης

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη (videos)

Ο Σπανούλης μετά από έναν χρόνο στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς ανήκει από σήμερα και επίσημα, πλέον, πάλι στο έμψυχο δυναμικό του πρωταθλητή Ευρωλίγκας για τα επόμενα τρία χρόνια.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση των "πρασίνων", τον απελευθέρωσαν από το ΝΒΑ και η συμφωνία του με του Σπανούλη με τον Παναθηναϊκό ενεργοποιήθηκε άμεσα.

H ανακοίνωση:


" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον Βασίλη Σπανούλη"

Ο ίδιος ο διεθνής πλέι-μέικερ -που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ιταλία με την Εθνική ομάδα- δηλώνει χαρούμενος για την εξέλιξη των πραγμάτων. "Ξέρω που πηγαίνω" είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του. Δεν τον πειράζει που πέρσι η ομάδα του κατέκτησε τα πάντα, γιατί πάντα ο πήχης είναι ψηλά, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο Σπανούλης ουσιαστικά αποτελεί την τελευταία μεταγραφική κίνηση του "τριφυλλιού" που το φετινό καλοκαίρι απέκτησε τον Κένεντι Ουίνστον, τον Στράτο Περπέρογλου και τον Άντρια Ζίζιτς.

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε μρικά από τα κατορθώματα του "VSpan" με τη φανέλα των Ρόκετς, της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και του Παναθηναϊκού.



Τα καλύτερα του Σπανούλη στα φιλικά των Ρόκετς







Εν δράσει στην Ευρωλίγκα







Διαλύοντας τις ΗΠΑ





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ