ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Σπανούλης: "Κάναμε μια καταπληκτική χρονιά, τρυπήσαμε το ταβάνι μας και ζήσαμε ιστορικές στιγμές"

BASKET LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Βασίλης Σπανούλης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Περιστέρι bwin - Ολυμπιακός για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League. EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε ότι το Περιστέρι bwin πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά και υποστήριξε ότι η ομάδα βίωσε ιστορικές στιγμές την φετινή σεζόν, που έφτασε στο τέλος της μετά από τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Το Περιστέρι bwin δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την ημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε για δεύτερη φορά, με τους ερυθρόλευκους να προκρίνονται στους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Μερικά λεπτά μετά από τη λήξη του αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στη flash interview, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους ερυθρόλευκους για την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

Για τη συνέχεια του Περιστερίου και τη φετινή σεζόν: "Ένα ματς μένει, δεν υπάρχει και μεγάλη συνέχεια. Έχουμε κάνει μια καταπληκτική χρονιά, έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας. Είναι εξαιρετική η προσπάθεια που έχουμε κάνει, ζήσαμε ιστορικές στιγμές φέτος. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για τη νίκη και την πρόκριση"

Για τη συνέχεια στον μικρό τελικό: "Βέβαια έχουμε δυνάμεις για τον μικρό τελικό. Είναι ένα παιχνίδι για να βγούμε τρίτοι και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έχουμε πλεονεκτική θέση".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ